2024. május 14.családjával járt itt 553 nap, 2 éjszakát töltöttünk ebben a panzióban és csak jókat tudok írni róla. Kényelmes, tiszta szobák, úszómedence, kinti- benti jakuzzi, szauna. A reggelivel elégedett voltam, csupán a párom hiányolta a rántottát. Nagyon szép helyen van a panzió, a közös nagy erkélyekről rálátni az egész városra. Nagyon jól éreztük magunkat.
2024. május 2.családjával járt itt 55 12 órára foglaltunk asztalt a Törzshely Étterembe május 1-jére. A választott ételek nagyon finomak voltak, mind a hatan meg voltunk elégedve a mennyiséggel, a szép tálalással. A leveseket hamar kihozták, a másodikra egy keveset kellett várni, de nem volt vészes. Az üditők, a csapolt sör is nagyon finom volt.
A személyzet udvarias, kérésünkre a teraszra cserélték belső foglalt asztalunkat. Jóllakva és megelégedve távoztunk az étteremből. Mivel szülinapos volt közöttünk, az ő fogyasztásáért nem kellett fizetni. Az étterembe kutyával is lehet menni.
2023. október 31.a párjával járt itt 45Komáromból mentünk Tatára, hogy megnézzük a Tatai Várat. A vár közelében találtunk rá a Malom&Kacsa Bisztróra, ahol megebédeltünk. A választott sertésszűz ízletesen volt elkészítve, de párom és szerintem is egy kicsit rágós volt a hús. De alapjában véve ízlett, finom volt a krumplipüré és a házi csalamádé.
2023. október 31.a párjával járt itt 45Az Internetről választottam az éttermet, amely szállodánktól gyalogosan csak néhány percre volt. Kellemes légkörű étterem, az ételek finomak, a kiszolgálás gyors. Halászlevet kértem, sűrű volt, kevés szálkával, utána Chéf palacsintát ettem, nagyon finom volt. Nem bántuk meg, hogy itt ebédeltünk.
2023. október 29.a párjával járt itt 55 Patyolattiszta apartman, kényelmes ágy, felszerelt kis főzőfülke, medencére néző erkély. Bőséges, változatos reggeli a Bahia bárban. A Brigetio Gyógyfürdő csak pár lépés az udvaron keresztül. 2 kinti, 1 benti gyógyvizes medence, úszómedence, tanmedence. Két kinti medence csak nyáron működik.
Nincs gyerekzsivaj - nyáron biztos tele van gyerekkel - sok a német nyugdíjas.
2023. október 2.barátokkal járt itt 55Nemrégiben Kecskeméten jártunk, ahol körülnéztünk a Cifrapalota kiállítótermeiben. Nagyon szép kiállításokat láthattunk, többek között egy Benczúr Gyula kiállítást is.
2023. október 2.egyedül járt itt 55Augusztusban Balatonbogláron jártunk és nem hagytam ki a Gömbkilátó megtekintését. Az út felfelé igencsak meredek volt, de megérte a fáradtságot, mert fantasztikus panoráma tárult elém.
2023. október 1.családjával járt itt 55 Idén augusztusban - csakúgy, mint tavaly - ellátogattunk Kecskemétre a Hírös Hét Fesztiválra. Szállásunk megintcsak az Aqua Hotel Kecskemétben volt, mert már múlt évben is nagyon meg voltunk vele elégedve. Szép környezetben - igaz, kicsit távol a belvárostól - egy szuper kis szálloda. Tiszta szobák, kedves személyzet, finom reggeli, éjszaka csend és nyugalom.
A fürdőbe köntösben át lehet menni egy zárt folyosón. Remekül éreztük magunkat. Jövőre megint tervezzük, hogy itt töltünk néhány napot.
2023. szeptember 22., csoporttal járt itt 55Szeptember elején egy remek rádpusztai kiránduláson vettünk részt. A helyszínre dottóval vittek bennünket Balatonlelléről. A csoportot zsíroskenyérrel és borral fogadták. Körülnéztünk a csárdában és a csárda fantasztikusan szép bormúzeumában. Lehetőség nyílt lovaskocsikázásra, a bátrabbak lovagolhattak is.
2023. augusztus 31.családjával járt itt 55Egy remek csikós programon vettünk részt Bugacon augusztus végén. A látványos bemutató után ebédeltünk meg a Karikás Csárdában. A kiszolgálás gyors és udvarias volt, az ételek választékosak és nagyon finomak voltak. Nagyon jól éreztük magunkat, nem bántuk meg, hogy Bugacon töltöttük a napunkat.