2025. április 1.a párjával járt itt 55Egy nap is kevés lett volna, hogy végigjárjuk ezt a hatalmas állatkertet. Természetesen az újszülött jegesmedvéknél kezdtük az állatkerti sétát, születésüket már az állatkert Facebook profiloldalán otthon is követtem. Majd a Jégvilág következett gyönyörű akváriumaival, majd a fantasztikus növényvilágot tekintettük meg, végül a szabadban lévő állatokat. Egy csoda ez az állatkert.
2025. április 1.a párjával járt itt 35 Március közepén jártunk Nyíregyházán és a Park Hotelben foglaltunk szobát. A szálloda egy nagy és szép parkban helyezkedik el. Éjszaka csend és nyugalom. Van egy jakuzzi és egy szauna a földszinten. A szobának voltak hiányosságai, például egy szék volt, amire tudtunk pakolni, asztal, egyéb pakolási lehetőség csak a kis hűtőszekrény tetején volt.
A fürdőszobában nem volt polc, amire a piperedolgainkat kirakhattuk volna, így mindig a szekrényből kellett előszedni. A szoba nagyon tiszta volt, a takarítónők mindig jöttek, kérdezték, hogy mire van szükségünk. Az ágy nyikorgott. Tévécsatorna nagyon kevés van. A reggeli bőséges és ízletes volt. A szállodához nagyon közel van a Skanzen, az állatkert egy buszmegállóra. Éttermek a közelben. Itt csak reggelis ellátás van. Boltba messzire kellett menni, mert nincsenek nyitva a közeli kisboltok. Az ár nagyon kedvező volt, és végül is jól éreztük magunkat az elenyésző hiányosságok ellenére. .
2024. október 26.a párjával járt itt 25Néhány napot Hajdúszoboszlón töltöttünk és úgy gondoltuk, hogy betérünk egy menüebédre a Kemencés Csárdába. Arra jártam délelőtt és megkérdeztem a pincért, hogy mi lesz a menü. Azt válaszolta, hogy kint van a táblán. Mondom neki, az a tegnapi menü. Erre azt mondta, hogy maradt tegnapról. Úgyhogy nem mentünk menüzni a Kemencés Csárdába.
2024. október 26.a párjával járt itt 35 Tavaly már jártunk ebben a szállodában, így ismét rá esett a választásunk, gondolván, nem csalódunk benne. Annyira nem is. A szobával, személyzettel, reggelivel nagyon meg voltunk elégedve. Viszont megnyílt szemben a Béke Hotel fürdőrészlege, és éjszaka olyan hangosan zúgnak a gépészeti berendezések, hogy nem lehet tőle aludni.
2 éjszakát töltöttem álmatlanul, utána elmentem a gyógyszertárba füldugóért, hogy tudjak aludni. A főportásnak jeleztem, mondta, tudnak róla és meg is mérték a zajszintet, ami nappal nem haladja meg az értéket, viszont éjszaka meghaladja. Állítólag régen nem zúgtak ennyire a gépek, biztos most újakat tettek a tetőkre, ami nagyon zajos. Szóval a Mátyás király sétányra néző szobákat mostanában nem ajánlom foglalni, biztos nem egy-két hét, mire befedik, vagy csinálnak valamit, hogy megszűnjön a zavaró zajforrás.
2024. szeptember 9.a párjával járt itt 55Egy finom ebédet fogyasztottunk ebben a kellemes étteremben. Hangulatos hely, udvarias kiszolgálás.
2024. szeptember 3.a párjával járt itt 55 Feldobox ajándékutalványunkat toldottuk meg még plusz egy nappal a sárvári Onyx Luxury Apartmanhotelben. Már előzőleg tájékozódtam a hotelről, árakról, képeket nézegettem. A választást nem bántam meg, mert egy gönyörű hotelben tölthettünk 2 éjszakát. A studió apartman konyharésze rendkívül jól felszerelt, az ágy kényelmes, ragyogó a tisztaság.
Erkélyünk a főutcára nézett, de semmi külső zaj nem hallatszott be. A foglaláshoz járt egy félnapos fürdőbelépő a közeli sárvári fürdőbe. A reggeli választék bőséges volt: rántotta, főtt tojás, kolbász, virsli, szalámok, sajtok, újhagyma, retek, paprika, paradicsom, édes sütemények, többféle péksütemény, kávé és még sorolhatnám. A hotel közelében buszmegálló, dottómegálló, éttermek, Lidl, kis ABC. Egyetlen negatívum, hogy nincs szúnyogháló. Amikor kinyitottam a fürdőszoba ablakot, azonnal beesett egy büdösbogár. Egyébkéntr emekül éreztük magunkat, csak ajánlani tudom.
2024. szeptember 1.a párjával járt itt 55A Nádasdy-vár megtekintése után mentünk a Posta térre, ahol a Neo Étterem található. Mivel kíváló menüt kínáltak, azt fogyasztottunk a párom és én is. Hideg eperkrémleves és kijevi töltött csirke volt krumplipürével. Az ár nagyon kedvező volt, mellé egy finom hideg csapolt sört, párom alkoholmentes sört fogyasztott. A kiszolgálás gyors volt és udvarias. Ajánlom másoknak is az éttermet.
2024. június 21.családjával járt itt 55 Már otthon kinéztem magamnak a Fehér Amúr Halászcsárdát, ahova be is tértünk a Tisza-tavi Ökocentrum meglátogatása után. A csárda a Tisza híd lábánál van, a ház falán száznál is több fecskefészek. Halászlét rendeltünk, ami nagyon finom és bőséges volt. Mellé alkoholmentes sör a sofőrnek, a többiek csapolt sört ittak.
A kiszolgálás gyors és udvarias volt, nagyon jól éreztük magunkat a csárdában.
2024. június 18.családjával járt itt 55Demjénbe tartottunk, de előtte mindenképpen szerettük volna megnézni a Tisza-tavi Ököcentrumot. Nagyon tetszettek a hatalmas akváriumok, a szabadtér, ahol nagyon sok állatfajt megtalálhattunk. Kellemes séta volt, jól éreztük magunkat.
2024. június 18.családjával járt itt 55 Korábban érkeztünk, 2-kor foglaltuk el a szobánkat. Mi a superior szobában voltunk, a nővéremék a másik épületben classic szobában. Az eltérés csupán annyi volt, hogy a superior faburkolatú és erkélyes, egyébkén négyzetméterben, felszerelésben nem volt különség. Az ágy kényelmes volt, a kinti és benti fürdőben jól elfértünk, pedig teltház volt.
A reggel és vacsora választékban, mennyiségben is megfelelt. Ide kocsival érdemes érkezni és innen kirándulni Egerbe, a Szépasszony-völgybe, vagy akár átruccanni a néhány kilométerre lévő termáltóhoz, barlangfürdőbe. Mi négyen nagyon jól éreztük magunkat. A gyógyvíz többféle betegségre ajánlott, ezért is esett a választásunk a Barrico Thermal Hotelre.