2018. május 21.családjával járt itt 35 2008. telén jártunk először ebben a kisvendéglőben. Véletlenül tévedtünk ide, a Mátrában barangolva. Akkor megkapó volt a hely családias, nyugodt, vidékies hangulata, a lelkiismeretes kiszolgálás és az igazi palócos, szívvel-lélekkel elkészített sztrapacska! Most, 10 év elteltével ismét errefelé repített utunk.
Indulásunk előtt mindenképpen szerettem volna asztalt foglalni, mondván, tuti remek hely, ne essünk potyára. Napokig hívtam az interneten fellelhető egyetlen vezetékes telefonszámot, természetesen nyitva tartási időben. Soha senki nem vette fel, csak kicsöngött. Szerencsére megérkezvén pont volt egy üres asztal, de nem volt valami szívélyes fogadtatásban részünk. A felszolgálók, mint mérgezett és bekómált egerek gépiesen futkostak föl s alá, látszott, kevés a személyzet a teltházas kapacitásra! Háromnegyed óra elteltével hozták ki nekünk a megrendelt ételt, langyosan! Majd 8 perc elteltével kihozták újból, átmelegítve az igensak átlagos, kb. vacak menza minőségű ételeket. A régi sztrapacskának hült helye, mind mennyiségben, mind minőségben árnyéka se lehet az akkorinak. A férfi mosdóban tapasztalható higiénia sok kívánnivalót hagyott
maga után, igényes helyeken óránkénti dokumentálással ellenőrzik a mellékhelység állapotát. Mivel éhesek voltunk, elfogyott minden, de a kellemes, üdítően ható Rosé sem tudta a keserű szájízt feloldani távozásunkkor. Sajnáljuk, kár ezért a helyért, sokkal többre hivatott, és a betérő éhes vándorok is többet érdemelnének.