2022. március 16.a párjával járt itt 45 Nagyon super és minden kényelmet kielégítő szálloda. A tisztaság is tökéletes csak azért adtam 4 szívecskét a tisztaságra mert valahogy az erkély kimaradt a takarításból, mi szeretünk kiülni és kávézgatni az erkélyen, ahol most csalódottan láttuk, hogy vastagon teríti be a por a kis üveg asztalt és a székeket.
Gyorsan letöröltük megoldottuk. Egyébként a szoba nagyon ízléses és minden kényelmet kielégítő, igazi nyugodt pihenést biztosít. Az ételek finomak (talán egy kritika, míg de míg ott voltunk mindhárom nap ugyanazok az ételek voltak reggelire) voltak. Az érdekes volt, hogy amikor este 8 körül értünk vacsorázni már nem terítettek meg csak megmutatták az asztalt és ennyi, persze ez nem gond csak fura, hogy mi kerestük meg az alátétet, evőeszközöket. Előző nap 7 körül mentünk vacsorázni akkor terített asztal várt. Megszoktuk, hogy amikor szállodákban voltunk bármilyen fogyasztást a szobaárához lehet íratni, itt nem így van ki kell rögtön fizetni, amivel nem volt semmi baj csak picit meglepett. De összességében mi nagyon jól éreztük magunkat és mindenkinek nagyon tudjuk ajánlani a szállodát!
2022. február 25.a párjával járt itt 55 2020-ban már jártunk itt, akkor is mindennel nagyon meg voltunk elégedve és most sem volt ez másképp, fantasztikus ételek, finom borok kóstolása. A "vadak a hegyen" Gasztrohegy program pedig csak még élménytelibbé tette az ottlétünket. A hotelben mindenki kedves és segítőkész, no és konyhája is fantasztikus.
Megbeszéltük a férjemmel, ha lehetőségünk nyílik minden évben visszatérünk majd.
2022. január 3.a párjával járt itt 35 Többször jártunk már Demjénben, így a fürdő nem volt ismeretlen számunkra, most viszont csalódást okozott. Közel 6000 Ft a belépőjegy, amivel igazán nem is lett volna gond, de több mint félórába telt mire az óráinkkal sikerült működő szekrényt találni, de ez nem csak nekünk okozott gondot.
S valószínűleg nem igazán követik a fürdőben lévő emberek számát sem, mert mikor mi voltunk (dec. 29. 11 óra) már ki lehetett volna írni, hogy teltház, hiszen sehova nem tudtuk lepakolni a törölközőt, köntöst, így végül úgy döntöttünk kimegyünk a kinti fürdőrészbe, bár itt sem volt túl sok hely a köntösöknek törülközőknek. Azt gondolom erre jobban kellene figyelni. Mint ahogy valószínűleg kinőtte magát a fürdő éttermének kapacitása is, hiszen borzasztó sorok voltak, így nem is vettük igénybe azt. A fürdő jó adottságokkal rendelkezik csak egy pár apróság amin kellene javítani
2021. október 22.a párjával járt itt 55 Nagyon szeretjük a Balatont, és nagyon szeretjük Balatonfüredet, így idén nyáron is szerét ejtettük, hogy a szabadságunkat itt töltsük. Szerettünk volna olyan szállást keresni, ami nincs túl messze a parttól, a Tagora sétánytól, de ha pihenésre, csöndre vágyunk akkor is kielégít. Így találtuk meg a Lux apartmant.
Mivel ketten utaztunk így a harmadik emeleti stúdió lakást választottuk ki. Csodálatos Balatoni kilátással rendelkezik, könnyű sétával elérhető strand, de pár percre vannak boltok és éttermek. Az apartman nagyon igényes, tisztasága makulátlan felszereltsége teljesen rendben, minden igényt kielégít. Parkolás közvetlenül az apartman előtt lehetséges. Igazán gondosak, kedvesek a tulajdonosok. Biztosan visszatérünk még.
2021. október 18.a párjával járt itt 55 Nagyon szép helyen, nagyon jó fekvésű szálloda, közel mindenhez. A szálloda tényleg nagyon tiszta, mi a hetedik emeleten, parkra néző szobában kerültünk elhelyezésre, nagyon kedves volt a szálloda részéről a napközbeni teázási idő, pazar az ételkínálat, bőséges szuper finomak voltak vacsora, mely mellé kaphattunk egy alkoholmentes italt.
. A személyzet is nagyon kedves, segítőkész. Rengeteg lehetőség van gyógyászati kezelésekre, masszázsra, szuper a teljes wellness részleg, mi nagyon élveztük a kinti fürdőzés lehetőségét. Mindemellett használtuk az edzőtermet is. Ami picit nem tetszett, hogy a fürdőszoba lassan igényelné a felújítást, gondolok itt, arra, hogy nem vészesen de meg volt repedezve a wc. kagyló, illetve a tusolórózsa és a kád csaptelepe erősen oxidálódott. De összességében nagyon jól éreztük magunkat. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk. Szeretnénk még visszatérni
2021. június 21.a párjával járt itt 35 Hát nem hiszem hogy valaha eljövünk még. A strand számunkra megosztó élményeket adott. Applikáción keresztül vásároltuk meg a jegyünket, mert elvileg úgy gyorsabban és várakozás nélkül bejutunk. Hát ehhez képest 1 órát vártunk, hogy bemehessünk. A strand előtt fel van festve a 1,5 m távolság tartás, amit senki nem tartott be.
És strand biztonsági őrei sem foglalkoztak ezzel. Mi meg csak szépen vártunk még betolong a tömeg. Azért a strandon belül megjelent a múlt rendesen. A mosdón az ezeréves ajtók, lehullott csempe. De itt van már a jelen a gyönyörű parkosított udvar és egy-két újabb étterem is.
2021. június 21.a párjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A szálloda nagyon csöndes helyen található, így nyugodt pihenést biztosít. A foglaláskor nem kérnek semmi előleget, még soha nem tapasztaltunk hasonlót. A személyzet kedves és segítőkész volt. (Szükség is volt rá mert az italhűtőnk nem működött azt azonnal mondjuk ki is cserélték. ) A tisztaság,a higiénia makulátlan.
Super volt a kertben található medence is. Volt pár dolog ami miatt nem adtam 5 szívecskét. Nekünk nem igazán jött be az esti svédasztalos vacsora. Nem a mennyiséggel volt gond, hanem az összetételével. (Fő ételek pl. az egyik este: csirkepaprikás, lasagne -kissé száraz volt, gyros-ami csirkehússal készült). Szóval kissé csalódás volt. Ami picit zavart még, hogy nem volt vagy nem működött a klíma az éttermi részben, az ablakok nyitva voltak, így a legyek is megjelentek. De ezeket leszámítva összességében jól éreztük magunkat
2021. május 25.a párjával járt itt 55 Csodálatos hétvégét töltöttünk itt párommal. Fantasztikus minőségű a hely. Nagyon kedvesek és segítőkészek a tulajdonosok. Mi az "ÓL" vendégházban voltunk. Tökéletes a kényelem, jól felszerelt konyha és nagyon meghitt ezen vendégházrész privát terasza. Mintegy 12 m2 a telek, ahol kedvesen körbe vezettek és bármikor sétálhattunk gyönyörködve a felül múlhatatlan kilátásban.
A ház tisztasága makulátlan. Noszvaj és környéke pedig egy kis ékszerdoboz, nagyon kedvesek és vendégszeretőek a helyi lakosok. Mindenkinek ajánlani tudom, aki szereti a túrákat, de akár a meghitt pihenést is.
2020. augusztus 24.a párjával járt itt 35 Tihany a kedvenc balatoni helyünk, sokat voltunk már itt. Picit csalódtunk a szállodába. Mi félpanziós ellátást kértünk és való igaz ételek ízletesen el voltak készítve, de furcsa volt, hogy kétféle menüből lehetett csak választani. Illetve a hotel nincs felkészülve ha valaki laktóz-, glutén érzékeny, legalábbis ilyen típusú menü választék nem volt.
A szálloda elhelyezkedése tényleg nagyon jó, sajnos a balatoni panorámás kilátás csak félig igaz, legalább is a mi szobánk fekvése miatt, illetve az előttünk lévő apartman miatt csak részben volt az. A tisztaság sem az igazi A teraszon a pókhálók elég zavaróak voltak. A lépcsőház tisztaságára is jobban kellene figyelni. A pici kis konyhai résznél hiányzott a papírtörlő, mosogatószer és szivacs. Sajnos tényleg szakadások vannak a függönyön és a klíma sem az igazi. A zuhanyzókabin ajtó kissé veszélyes, a kádnál a tus folyt, a wc tető lejárt. Elmenetelkor jeleztük a recepción hogy kellenének ezek a karbantartások. A személyzet viszont tényleg nagyon aranyos és nagyon segítőkész a legjobbakat tudjuk elmondani róluk. Azt gondolom lassan megérett a szálloda egy nagyobb karbantartásra.
2020. augusztus 4.a párjával járt itt 35 Gyönyörű négy nyári és "forró" napot töltöttünk Sopronban a férjemmel a Hotel Lövérekben. A szálloda csodálatos helyen van. Fenséges kilátású szobánk volt. Mindenki a szállodában nagyon figyelmes, kedves és segítőkész. Az ételek nagyon finomak voltak. A tisztaság is nagyon rendben volt.
Egyetlen egy dolog miatt nem értékeltük maximálisra, mi álmunkba se gondoltuk volna, hogy a szálloda szobái nem klimatizáltak. A csodás napokat picit elrontotta, hogy a nyári forró éjszakákon nem tudtunk a melegtől aludni és így minden nap fáradtan keltünk. Sajnos a ventilátor sem tudott segíteni ezen, amit a szobákhoz biztosítanak. Több vendéggel is beszéltük, hogy minden nagyon rendben de a pihenéshez a nyári napokon a klíma hiányzik. Elmondtuk ezt a személyzetnek is és ők mondták tudják a problémát,de nyilván nagyon költséges a szobák klimatizálása. Biztosan eljövünk még, de csak ősszel és tavasszal, mert a nyári melegben annak aki nem bírja nem ajánlott.
Hotel Lövér válasza
Köszönjük szépen értékelésüket.
Reméljük a jövőben ismételten ellátogatnak szállodánkba.
2020. november 19., Hotel Lövér