2020. február 18.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Nagyon szép hétvégét töltöttünk itt a férjemmel. Eredetileg Valentin napra terveztünk egy kis meghitt pihenést, de mikor megérkeztünk értesültünk róla, hogy pont Badacsonyi gasztrohegy hétvége is van. Így elég mozgalmas lett ez a hétvége. Egyébként a gasztrohegyi hétvégéket mindenkinek ajánljuk, nagyon finom ételeket kínáltak a résztvevő vendéglátóhelyek.
A szállás igazán rendben volt, nagyon kényelmes volt. Super volt a borvacsora, csak gratulálni tudunk mind az ételkehez, mind a Bonvino sommelier-je által kiválasztott borokhoz. Egyébként nagyon változatos ételeket kínáltak. A szálloda tisztasága is nagyon rendben volt. Köszönjük a kedvességet és a segítőkészséget is. Biztosan visszatérünk még.
2019. november 4.a párjával járt itt 55 Nagyon szép négy napot töltöttünk férjemmel a Hotelban. Csodálatos volt a szoba, gyönyörű kilátással. A fürdőszoba is szép és tiszta volt, viszont a csap folyamatosan folyt és hát nem igazán volt jó választás az aranyozott utánzatú csaptelep, mert nagyon sok helyen kopott volt. Ez kicsit rontott az összképen.
A személyzet nagyon kedves és figyelmes volt. A tisztaság kiváló volt. Nagyon super a hotel wellnesse is, élmény volt este a szabadtéri jakuzziban pihenni. Általában szállodákban nem szoktunk masszázst kérni, mert sokszor csalódtunk már, de itt nem. Fantasztikusak a masszőrök, mindenkinek csak ajánlani tudjuk. Félpanziós ellátást kértünk. Az ételek nagyon finoman voltak elkészítve, itt most a vacsorára gondolok. A reggeli viszont nem igazán volt változatos, szinte minden nap ugyanaz. Csak ez miatt nem adtam maximális szívecskét. Összességében azonban nagyon szép élmény volt, ebben a kastélyban eltöltött hosszú hétvége.
2019. augusztus 21.a párjával járt itt 45 Összességében jó volt. Kényelmes szállás, mindenhez közel, de mégis csendes környezetben. A parkolás a közeli gimnázium udvarán megoldott. Sajnálatos, gondolom munkaerő hiányában, hogy nem tudnak csak reggelit biztosítani, ami viszont megfelelő volt. A szoba teljesen rendben volt és persze nem elhanyagolható szempont, klímás.
Egy pici negatívum számunkra a fürdőszoba tisztasága volt. Mindenkinek tudom ajánlani.
2019. július 15.a párjával járt itt 55Egy hété végét töltöttünk Zamárdiban és két este is itt vacsoráztunk, Bőséges a kínálat a személyzet tényleg lesi a vendégek kérését, nagyon gyors a kiszolgálás és minden étel megfelelő hőmérsékletű is. S a lényeg ízletes és finom . A második este desszertként Gundel palacsintát kértünk, ami nagyon-nagyon finom volt.
Biztosan visszatérünk még és minden ismerősünknek ajánlani fogjuk.
2019. július 15.a párjával járt itt 15 Senkinek nem tudom ajánlani. A recepciósok nagyon kedvesek, de ez nem segített. Nem azt kapja az ember mint amit ígérnek. A wellness részleg nem működik, ezt biztosan többen szóvá tehették mert azóta a "hotel" honlapján jelzi ezt. A szoba sem olyan mint amit a képen láttunk. Tényleg még a hűtő sem működött.
Mondták, hogy megoldják, de mi akkor inkább már azt választottuk tovább megyünk és megpróbáljuk a lehetetlent keresünk szállást. [Moderálva - a szerk. ]
2019. április 23.a párjával járt itt 55 Csodálatos 4 napot töltöttünk ezen a helyen, az 5. számú apartmanban a férjemmel,ahonnan az ablakból mese szép kilátás tárult elénk. A tulajdonosok nagyon kedvesek, a tisztasággal sem volt semmi gond. Picit szűkös a parkolási lehetőség, de ahogy megtudtuk ennek megoldásán már dolgoznak. Az apartman Tihany szívében van mindenhez közel.
Biztosan visszatérünk még, hiszen még pazarabb a 6. számú apartmanból, illetve annak teraszáról a kilátás és ezt a pihenési élményt sem szeretnénk kihagyni. Mindenkinek tiszta szívvel tudjuk ajánlani.
2019. február 25.a párjával járt itt 55 A szálloda nagyon szép, a személyzet kedves. A szoba nagyon hangulatos és kényelmes volt. Az ételek finoman voltak elkészítve. A vacsorát meghitté és intimmé tette, hogy függönyökkel voltak elválasztva egymástól az asztalok. Talán a reggeli lehetett volna egy kicsit változatosabb.
A barlang fürdő szép, de mi inkább a kinti gyógyvizes medencéket részesítettük előnyben. Összességében mi nagyon jól éreztük magunkat, biztosan visszatérünk még.
2018. október 26.a párjával járt itt 55Hosszú hétvége a Bonvital-ban
Fantasztikus hosszú hétvégét töltöttünk itt. A szobánk csodálatos volt a hatalmas erkéllyel. A tisztaság is nagyon rendben volt. A személyzet kedves és segítőkész. A reggeli és a vacsora is tökéletes volt. Nekünk nagyon tettszett a szálloda wellnesse is.
Remélem ez a színvonal meg is fog maradni. Minden ismerősünknek és barátunknak szívből ajánljuk majd a szállodát.
2018. március 19.a párjával járt itt 45 A személyzet kedvessége nagyon szuper volt, mint ahogy dicséret a konyhának is, nagyon ízletes finom ételek voltak! A szoba amelyikben laktunk kicsit feszélyezett abból a szempontból, hogy ez egy másik szobával összenyitható volt. Illetve a takarításról csak annyit - bár biztos véletlen de - de az ágyunk mellett pezsgős dugót találtunk mikor megérkeztünk.
A wellness részleg tényleg rendben van, bár volt olyan nap amikor hiába mentünk mert képtelenség volt még ülőhelyet is találni annyira megtelt, így vissza is fordultunk. Összességében jól éreztük magunkat kellemes hét vége volt!