2022. március 11.gyerekekkel járt itt 35 Megkaptuk a szobánkat az "alaksorban" ez még oké. . . de volt a szobában 4 db 1 személyes ágy körben a falon mozdithatatlanul. Oda megyünk családként és mindenki büntiben külön alszik. Szóltam a recepción hogy másik szobát szeretnénk,(kedves és segítőkész dolgozók voltak egyébként mindenhol) másik szobánál nem nyílt az ajtó,így lakosztály lett felár nélkül.
A reggeli és vacsoránál mindig ugyanahhoz az asztalhoz ültünk, de azt a terítőt 3 napig nem cserélték le, az etetőszék soha nem volt letörölve sem, az előző napi rizzsel vittük oda (pedig vagy 3 család volt a hotelban)! ! Reggelinél a gyümölcslé~ narancs szörppel színezett víz volt. Pécs központja nagyon szép de zsúfolt sehol nem lehet parkolni, hétköznap voltunk de folyamatosan nagy volt a forgalom.
2019. szeptember 29., csoporttal járt itt 15Egy nagyobb csoporttal voltunk ott, este jött a hír, hogy mindenki nézze át az ágyát, mert 7-8 szobában már találtak ágyi poloskát.
A miénkben nem láttunk, de nem tudtunk ott maradni.
Többeknél nem volt meleg víz sem (pl. nálunk) mert épp sokan fürödtek egyszerre
Retro, igénytelen, koszos hely