Nem gyakran járunk oda. . . Inkább házhozszállítást szoktunk választani(Pizza). . . Rizikós! ! ! Egyszer 30 perc alatt megkapjuk a rendelt ételt, máskor pedig 2,5 óra alatt(nem értesítenek, elnézést sem kérnek). Olykor első osztályú (megfelelő és mennyiségű feltétek, és azt kapjuk amit megrendeltünk! ! ! ).
Legtöbb esetben (80%-ban) pedig hideg, nem azt kapjuk amit megrendelünk, a feltétek nem megfelelő mennyiségű, össze-vissza vagdosva, nincs megfelelően átsülve. Például dupla feltét kérésnél még az alap mennyiséget sem kaptuk meg. "Törzsvendégként" nem ezt érdemeljük, sőőőt máshol első rendeléstől kezdve díjaznak, itt pedig még a hűséget sem. . . ! ! ! Rendelés felvételnél és a kiszállításnál kedvesek és segítőkészek. . . Többet már nem rendelünk, elég volt! Köszönjük!