Vén Gesztenye Csárda Rábahídvég

21 fotó

1 vendég értékelése alapján

100%
4Ár / érték
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Csodaszarvas Tájpark Rábahídvég - Két ünnep között
36.180 Ft / 2 fő / éjtől bőv. félpanzióval
Hotel Helikon Keszthely - Ikonikus feltöltődés a Helikonban
Hotel Helikon Keszthely

Vén Gesztenye Csárda Rábahídvég vélemények

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 833 városban járt márFelfedező - 2604 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat10 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 51289 feltöltött kép
2023. január 9.a párjával járt itt
Nem ide készültünk, Vasvárra igyekeztem, ahol be van írva itt a Csörnöc Gyöngye étterem, amit a felirata szerint nem is úgy hívnak, és egy kijövő, arra mászkáló lány közölte velünk minden sajnálkozás nélkül, hogy nincsenek nyitva és kész. De nekem beugrott, hogy hopp, most mentünk el nemrégen egy csárda mellett, és az eléggé működni látszott.
Vén Gesztenye Csárda Rábahídvég - Külső képVén Gesztenye Csárda Rábahídvég - BelsőVén Gesztenye Csárda Rábahídvég - Külső képVén Gesztenye Csárda Rábahídvég - EgyébVén Gesztenye Csárda Rábahídvég - EgyébVén Gesztenye Csárda Rábahídvég - EgyébVén Gesztenye Csárda Rábahídvég - EgyébVén Gesztenye Csárda Rábahídvég - EgyébVén Gesztenye Csárda Rábahídvég - EgyébVén Gesztenye Csárda Rábahídvég - Étel/italVén Gesztenye Csárda Rábahídvég - Étel/italVén Gesztenye Csárda Rábahídvég - Étel/italVén Gesztenye Csárda Rábahídvég - MosdóVén Gesztenye Csárda Rábahídvég - MosdóVén Gesztenye Csárda Rábahídvég - EgyébVén Gesztenye Csárda Rábahídvég - EgyébVén Gesztenye Csárda Rábahídvég - BelsőVén Gesztenye Csárda Rábahídvég - Étlap/itallapVén Gesztenye Csárda Rábahídvég - Étlap/itallapVén Gesztenye Csárda Rábahídvég - Étlap/itallapVén Gesztenye Csárda Rábahídvég - Külső kép
Még több kép (18 db) >>