Magyar, nemzetközi és koreai ételekből kínálnak szűk, igényes, átgondolt választékot, nem ritkán egyéni, kreatív megoldásokkal. Tartanak többek között malac terrine-t mustármaggal és mogyoró-majonézzel, húslevest marhapofával, udon tésztával, kacsamellet sütőtökkel, csicseriborsóval, sertéscsászárt savanyú káposztával és laskagombával, Rib-Eye steaket burgonyapürével és kim-chivel, kim bapot, bulgogit. Első körben tojással kínált vajtökleves ettünk. A szép ívű, egyedi tálban ideális tojás, rajta cukkiniszirmok és mikrozöldek, erre öntötték a selymes, üde, jó ízű levest. A kecskesajt, körte, édeskömény elnevezésű előétel tálalása is szemgyönyörködtető, erről sem hiányoznak a vegyes mikrozöldek, a kompozíció ízharmónia és állagok tekintetében is kiváló. A Heamu-Yachae Twigim elnevezésű koreai fogás wasabis tempurában sült garnélarákot, tintahalat és zöldségeket fedett, amit wasabis szójaszósszal szolgáltak fel. Korrekt, klasszikus fogás. A bazsalikomos almás pohárdesszertben marinált almaszeletkék, almakockák és kellemes fanyarkás almahab. Jó zárás. A kiszolgálás kifogástalan: kommunikatív, kedves, udvarias.