Jó 2016. júliusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2016. július 11.
Hangulatos étterem, központi helyen, némi szervezetlenséggel (3 csillag) Amíg várakoztunk egy törzsvendég (a beszélgetés során kiderült) felállt, hogy több, mint egy órája rendelt és nem kapott kaját; el is ment. Elkezdtünk aggódni, mert sajnos mi is vártunk már 70 percet ebédre, igaz máshol. Nekünk 15 perc alatt kihozták (+1 csillag) a két választott pizzát (nem a ropogós fajta, hanem a vastag szélű, belül pedig alig van tészta, vagy a feltét miatt nem érezni típusú - nekem bejött) Finom volt, a Fajitas pizza igen gazdag, enyhén pikáns, ajánlom mindenkinek. Amíg fogyasztottunk, egy újabb vendég reklamált, hogy a nálánál később érkezők már megkapták a kajájukat, ő pedig még mindig nem A mosdó elég szerencsétlen helyen van (nem kellően elszeparált), és talán a befogadóképességhez képest alulméretezett (1 férfi és 1 női fajansz, oszt szevasz, külső közös kézmosóval) A személyzetnek nem a vendégek füle hallatára kellene a beosztással, munkaidővel kapcsolatos problémáit megbeszélni - szerintem.
2x jártunk ott 6 napos nyaralásunk alatt. Mind kétszer kiváló volt minden. A kiszolgálás és az ételek minősége is. A játszószoba pedig egy nagyon jó ötlet.
A felszolgáló kedves és türelmes volt, a kiszállítás gyors, a pizzák fenségesek. Jelenleg a legjobbak a környékről Lehet ezt még fokozni? Köszönjük, fogunk még rendelni.
Meglepöen gyorsan kaptuk meg a rendelésünket,ahoz képest amire számitottunk mert teltház volt.A minöség kiváló,ehez mérten az ár érték arány abszolut rendben van.A közelben van parkoló,annak ellenére hogy a városközpontban van az Árpád hiddal szemben.Szép ,rendezett ,tiszta és a felszolgálás is...