A pékség a városközpontban pont az állomással szemben helyezkedik el, egy szépen felújított épületben! Az ételek maguk is mutatósak szép nagyok viszont csalódást okoztak nekem és a családnak is! Hatféle péksüteményt vásároltam elvitelre, de a kiváló szintet egyik sem érte el! Sajnos olyan is volt ami a még éppen ehető kategóriába tartozott!
Egy fő volt ott jártamkor a kiszolgáló személyzet, de messze nem állt a tudása magaslatán! Ár/érték nem is tudom nem drága v megfelelő nagyságú adagok viszont a minőség az van amikor kívánni valót hagy maga után! A tisztaság? Az még itt több kívánni valót is hagy maga után! Megint itt a dilemma ajánlom-e nem tudom a pizza szeleteket és más ennivalót is meg kellene kóstolnom, hogy legyen határozott véleményem!