Halra Bor Étterem Rakamaz

3,8Ételek / Italok
3,5Kiszolgálás
3,9Ár / érték
3,6Tisztaság
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
gróf Degenfeld Kastélyszálló Tarcal - Napi árak félpanziós ellátással
Angyal Fogadó Rátka - All Inclusive Tokaj Hegyaljai Disznótoros Hétvégék
Angyal Fogadó Rátka
100.900 Ft / 2 fő / 2 éjtől all inclusive ellátással

Halra Bor Étterem Rakamaz vélemények

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 833 városban járt márFelfedező - 2604 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat10 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 51289 feltöltött kép
2024. október 10.barátokkal járt itt
Igaz, már vagy 7 éve nem hívják Gödörnek, de az ember tudatában az marad sokáig. Szóval, van ez a híd és a megyehatár. Ha átsétálsz a hídon, megyét váltasz. A tokaji oldalon van a Bonchidai csárda, párszáz méter és a másik parton a Gödör. Az örök kérdés meg az, hogy melyikben jobb a halászlé? Én a Gödröt mindig jobban szerettem.
Halra Bor Étterem Rakamaz - Külső képHalra Bor Étterem Rakamaz - BelsőHalra Bor Étterem Rakamaz - BelsőHalra Bor Étterem Rakamaz - MosdóHalra Bor Étterem Rakamaz - Külső képHalra Bor Étterem Rakamaz - EgyébHalra Bor Étterem Rakamaz - Külső képHalra Bor Étterem Rakamaz - EgyébHalra Bor Étterem Rakamaz - Étel/italHalra Bor Étterem Rakamaz - Étel/italHalra Bor Étterem Rakamaz - Étel/italHalra Bor Étterem Rakamaz - BelsőHalra Bor Étterem Rakamaz - BelsőHalra Bor Étterem Rakamaz - Étlap/itallapHalra Bor Étterem Rakamaz - Étlap/itallapHalra Bor Étterem Rakamaz - EgyébHalra Bor Étterem Rakamaz - Egyéb
Még több kép (14 db) >>
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 26 városban járt már
2021. július 17.a párjával járt itt
A csárda a Bodrog és a Tisza torkolatánál van, hangultos terasszal. Nagyon finomat ettünk, az adagok hatalmasak. A kiszolgálás is rendeben volt, a szúnyoginvázió ellen hoztak egy szúnyogriasztó gyertyát. A férjem roston sült törpeharcsát evett, én gombád marhalábszár pörköltet sztrapacskával, igazán finomak voltak. Legközelebb megkóstoljuk a halászlét is.
Gyenge 2020. július 29.családjával járt itt
Régebben többször is jártunk itt. Igaz mindig halat, halászlevet ettünk. Az nagyon finom volt. Aztán betérünk egy szülinapon. A halon kívüli kínálat nagyon gyenge. Csirke meg 1-2 sertés fogás. Tesóm csirkét kértek, ami nyers volt. Ketten sült császár húst, amit ehetetlenre égették szét.
2018. március 25.a párjával járt itt
Már nagyon sokat olvastam a helyről pro és kontra! Mi nem bántuk meg hogy átsétáltunk a hídon! nagyjából azt kaptuk amit vártunk( tam). Viszonylag hangulatos a hely a személyzet próbál helytállni:) Az étel amit ettünk? A gulyás remek volt,a haltepertő nagyon jó én keszeget ettem ami friss volt jól meg volt sütve de!
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 18 városban járt márNépszerű író - 23 hasznos szavazat
Kiváló 2018. március 20.gyerekekkel járt itt
Csöndesen szemerkélő esős időben indultunk Tokajba Miskolcról a hosszú márciusi hétvégén. A hangulatos éttermet,amiről kiderült, hogy nem is Tokajban, hanem Rakamazon van,még otthon kinéztünk magunknak. A piros kockás abroszos étteremben azt kaptuk,amit vártunk:finom halászlé stílusos tálalásban,ízletes frissensültek /hal,szárnyas, sertés,stb.
Kiváló 2017. február 27.a párjával járt itt
2017. február 25-én délidőben tértem be a párommal a megszokott éttermünkbe. Vesztünkre a jó meleg kandalló melletti asztalhoz ültünk. Jól lefőttünk a meleg étel elfogyasztása közben. A párom Gulyás levest szeretett volna, de mivel az nem volt "Tiszai vegyes halászlét kértünk 2 főre". Mennyei volt! ! !
Rubin fokozatú értékelőOrszágjáró - 40 városban járt márFelfedező - 73 helyen első értékelőNépszerű író - 84 hasznos szavazat2 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 2317 feltöltött kép
Gyenge 2017. február 12.egyedül járt itt
Ide többet soha! Nem az az étel a pincér/kiszolgálás miatt! Betérek és összefutok a pincérrel aki kérdőn néz rám, én köszönök és mondom, hogy egy harcsahalászlét szeretnék, de még elmegyek a mosdóba. Ő nem köszön és kihozta az étel mely véleményem szerint egy jó közepes volt és szerintem afrikai harcsából készült!
Halra Bor Étterem Rakamaz - BelsőHalra Bor Étterem Rakamaz - EgyébHalra Bor Étterem Rakamaz - BelsőHalra Bor Étterem Rakamaz - BelsőHalra Bor Étterem Rakamaz - Étel/italHalra Bor Étterem Rakamaz - Étel/italHalra Bor Étterem Rakamaz - BelsőHalra Bor Étterem Rakamaz - BelsőHalra Bor Étterem Rakamaz - BelsőHalra Bor Étterem Rakamaz - EgyébHalra Bor Étterem Rakamaz - BelsőHalra Bor Étterem Rakamaz - Étlap/itallapHalra Bor Étterem Rakamaz - Külső képHalra Bor Étterem Rakamaz - Egyéb
Még több kép (11 db) >>
Átlagos 2016. december 28., csoporttal járt itt
Húsz fős társasággal mentünk ebédelni, előre megbeszélt időben, helyfoglalással. Turistaszezonon kívül mentünk, hogy vendégeink megkóstolhassák az igazi tiszai halászlevet. Az rendben is volt, a legjobb halászlevet ott kapja az éhes utazó, aki a környékre vetődik. DE sok apró bosszúság lerontotta az ebéd hangulatát.
Átlagos 2016. július 12.családjával járt itt
Rokonokkal tértünk be az étterembe, célirányosan jöttünk, sok jót hallva a helyről. Az amúgy hangulatos, jó helyen levő étterem azonban nem váltotta be a hozzá fűzött reményeinket. Nem volt teltház, mégis elég sok időbe telt, míg megkaptuk az étlapot. Hőség volt, vártuk a hideg innivalót, de mind a limonádé, mind a bor meleg volt.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 385 városban járt márFelfedező - 2659 helyen első értékelőNépszerű író - 1399 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 29148 feltöltött kép
Kiváló 2016. január 11.barátokkal járt itt
Lassan egy évtizede nézem az autóból a “Halra bor” éttermet. Most végre megálltunk itt, annál is inkább, hogy már besötétedett és a társaság szinte semmit nem evett reggel óta.
Halra Bor Étterem Rakamaz - Külső képHalra Bor Étterem Rakamaz - BelsőHalra Bor Étterem Rakamaz - BelsőHalra Bor Étterem Rakamaz - BelsőHalra Bor Étterem Rakamaz - BelsőHalra Bor Étterem Rakamaz - Étel/italHalra Bor Étterem Rakamaz - Étel/italHalra Bor Étterem Rakamaz - Étel/italHalra Bor Étterem Rakamaz - Étel/italHalra Bor Étterem Rakamaz - Étel/italHalra Bor Étterem Rakamaz - Étel/italHalra Bor Étterem Rakamaz - Étel/italHalra Bor Étterem Rakamaz - BelsőHalra Bor Étterem Rakamaz - BelsőHalra Bor Étterem Rakamaz - Étel/italHalra Bor Étterem Rakamaz - Étlap/itallapHalra Bor Étterem Rakamaz - Étlap/itallapHalra Bor Étterem Rakamaz - BelsőHalra Bor Étterem Rakamaz - Egyéb
Még több kép (16 db) >>