Átlagos 2016. decemberben, csoporttal járt ittÉrtékelt: 2016. december 28.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Húsz fős társasággal mentünk ebédelni, előre megbeszélt időben, helyfoglalással. Turistaszezonon kívül mentünk, hogy vendégeink megkóstolhassák az igazi tiszai halászlevet. Az rendben is volt, a legjobb halászlevet ott kapja az éhes utazó, aki a környékre vetődik. DE sok apró bosszúság lerontotta az ebéd hangulatát. Először is, a számunkra megterített asztal nagyon szűkös volt, alig fértünk el, plusz, ha valaki ki akart menni a pulthoz, vagy a mosdóba, nagyon nehezen tudta megoldani, pedig lett volna hely, csak aki terítést intézte, egyáltalán nem figyelt az ilyen részletekre. A finom leves után felszolgált vegyes tálak csalódást okoztak, mirelit hasábburgonya, ízetlen rizs és "egyenízű" rántott dolgok. A halak finomak voltak, a többi bizony csak átlagos. Az adagok bőségesek voltak, ugyan, de egyhangúak. Valószínűleg betérek még oda, de csak a halászlé kedvéért.
Igaz, már vagy 7 éve nem hívják Gödörnek, de az ember tudatában az marad sokáig. Szóval, van ez a híd és a megyehatár. Ha átsétálsz a hídon, megyét váltasz. A tokaji oldalon van a Bonchidai csárda, párszáz méter és a másik parton a Gödör. Az örök kérdés meg az, hogy melyikben jobb a halászlé? Én...
A csárda a Bodrog és a Tisza torkolatánál van, hangultos terasszal. Nagyon finomat ettünk, az adagok hatalmasak. A kiszolgálás is rendeben volt, a szúnyoginvázió ellen hoztak egy szúnyogriasztó gyertyát. A férjem roston sült törpeharcsát evett, én gombád marhalábszár pörköltet sztrapacskával,...
Régebben többször is jártunk itt. Igaz mindig halat, halászlevet ettünk. Az nagyon finom volt. Aztán betérünk egy szülinapon. A halon kívüli kínálat nagyon gyenge. Csirke meg 1-2 sertés fogás. Tesóm csirkét kértek, ami nyers volt. Ketten sült császár húst, amit ehetetlenre égették szét. Nem...