Gyenge 2017. februárban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2017. február 12.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Ide többet soha! Nem az az étel a pincér/kiszolgálás miatt! Betérek és összefutok a pincérrel aki kérdőn néz rám, én köszönök és mondom, hogy egy harcsahalászlét szeretnék, de még elmegyek a mosdóba. Ő nem köszön és kihozta az étel mely véleményem szerint egy jó közepes volt és szerintem afrikai harcsából készült! Egyébként sem étlapot nem kaptam és meg sem kérdezte tőlem akarok-e még valamit, hiszen szerettem volna inni és valami édességet enni a halászlé után! A végén egy szürkeharcsa halászlé lett számolva nekem és a visszajárót sem kaptam vissza teljesen!
Igaz, már vagy 7 éve nem hívják Gödörnek, de az ember tudatában az marad sokáig. Szóval, van ez a híd és a megyehatár. Ha átsétálsz a hídon, megyét váltasz. A tokaji oldalon van a Bonchidai csárda, párszáz méter és a másik parton a Gödör. Az örök kérdés meg az, hogy melyikben jobb a halászlé? Én...
A csárda a Bodrog és a Tisza torkolatánál van, hangultos terasszal. Nagyon finomat ettünk, az adagok hatalmasak. A kiszolgálás is rendeben volt, a szúnyoginvázió ellen hoztak egy szúnyogriasztó gyertyát. A férjem roston sült törpeharcsát evett, én gombád marhalábszár pörköltet sztrapacskával,...
Régebben többször is jártunk itt. Igaz mindig halat, halászlevet ettünk. Az nagyon finom volt. Aztán betérünk egy szülinapon. A halon kívüli kínálat nagyon gyenge. Csirke meg 1-2 sertés fogás. Tesóm csirkét kértek, ami nyers volt. Ketten sült császár húst, amit ehetetlenre égették szét. Nem...