Kiváló 2017. februárban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2017. február 27.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
2017. február 25-én délidőben tértem be a párommal a megszokott éttermünkbe. Vesztünkre a jó meleg kandalló melletti asztalhoz ültünk. Jól lefőttünk a meleg étel elfogyasztása közben. A párom Gulyás levest szeretett volna, de mivel az nem volt "Tiszai vegyes halászlét kértünk 2 főre". Mennyei volt!!! Korrekt volt a mennyiség is, tele filézett halakkal. Nem tudtuk mindet elfogyasztani. Duplán töltődtünk energiával ugyanis, hónapok óta az első napsütéses napunk volt. Másrészt töltőleg hatott ránk a finom étel. Nagyon udvarias, és gyors kiszolgálásban volt részünk, mely során rugalmasan teljesülhetett egy kis külön extrém kérésünk is. A régiónkban sok helyen kóstoltam halételeket. Jelenleg "ha hal, akkor a Halra Bor" a szlogenem az ismerőseim körében. Köszönjük!!
Igaz, már vagy 7 éve nem hívják Gödörnek, de az ember tudatában az marad sokáig. Szóval, van ez a híd és a megyehatár. Ha átsétálsz a hídon, megyét váltasz. A tokaji oldalon van a Bonchidai csárda, párszáz méter és a másik parton a Gödör. Az örök kérdés meg az, hogy melyikben jobb a halászlé? Én...
A csárda a Bodrog és a Tisza torkolatánál van, hangultos terasszal. Nagyon finomat ettünk, az adagok hatalmasak. A kiszolgálás is rendeben volt, a szúnyoginvázió ellen hoztak egy szúnyogriasztó gyertyát. A férjem roston sült törpeharcsát evett, én gombád marhalábszár pörköltet sztrapacskával,...
Régebben többször is jártunk itt. Igaz mindig halat, halászlevet ettünk. Az nagyon finom volt. Aztán betérünk egy szülinapon. A halon kívüli kínálat nagyon gyenge. Csirke meg 1-2 sertés fogás. Tesóm csirkét kértek, ami nyers volt. Ketten sült császár húst, amit ehetetlenre égették szét. Nem...