Kiváló 2018. márciusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2018. március 20.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Csöndesen szemerkélő esős időben indultunk Tokajba Miskolcról a hosszú márciusi hétvégén.A hangulatos éttermet,amiről kiderült, hogy nem is Tokajban, hanem Rakamazon van,még otthon kinéztünk magunknak.A piros kockás abroszos étteremben azt kaptuk,amit vártunk:finom halászlé stílusos tálalásban,ízletes frissensültek /hal,szárnyas, sertés,stb./ jól elkészített desszertek.Gyors, udvarias kiszolgálásban volt részünk.Jól éreztük magunkat, valószínűleg jövünk máskor is.
Igaz, már vagy 7 éve nem hívják Gödörnek, de az ember tudatában az marad sokáig. Szóval, van ez a híd és a megyehatár. Ha átsétálsz a hídon, megyét váltasz. A tokaji oldalon van a Bonchidai csárda, párszáz méter és a másik parton a Gödör. Az örök kérdés meg az, hogy melyikben jobb a halászlé? Én...
A csárda a Bodrog és a Tisza torkolatánál van, hangultos terasszal. Nagyon finomat ettünk, az adagok hatalmasak. A kiszolgálás is rendeben volt, a szúnyoginvázió ellen hoztak egy szúnyogriasztó gyertyát. A férjem roston sült törpeharcsát evett, én gombád marhalábszár pörköltet sztrapacskával,...
Régebben többször is jártunk itt. Igaz mindig halat, halászlevet ettünk. Az nagyon finom volt. Aztán betérünk egy szülinapon. A halon kívüli kínálat nagyon gyenge. Csirke meg 1-2 sertés fogás. Tesóm csirkét kértek, ami nyers volt. Ketten sült császár húst, amit ehetetlenre égették szét. Nem...