Gyenge 2019. novemberben, családjával járt ittÉrtékelt: 2020. július 29.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Régebben többször is jártunk itt. Igaz mindig halat, halászlevet ettünk. Az nagyon finom volt. Aztán betérünk egy szülinapon. A halon kívüli kínálat nagyon gyenge. Csirke meg 1-2 sertés fogás. Tesóm csirkét kértek, ami nyers volt. Ketten sült császár húst, amit ehetetlenre égették szét. Nem beszélve a csemege uborkáról, aminek köze se volt hozzá, valami puha rossz ízú halovány zöld förmedvény. Amit tudtunk (köret) megettük és vártuk a számlát. Senki se jött jó ideig. Így felálltunk és a pultnál fizettünk. Kár volt.
Igaz, már vagy 7 éve nem hívják Gödörnek, de az ember tudatában az marad sokáig. Szóval, van ez a híd és a megyehatár. Ha átsétálsz a hídon, megyét váltasz. A tokaji oldalon van a Bonchidai csárda, párszáz méter és a másik parton a Gödör. Az örök kérdés meg az, hogy melyikben jobb a halászlé? Én...
A csárda a Bodrog és a Tisza torkolatánál van, hangultos terasszal. Nagyon finomat ettünk, az adagok hatalmasak. A kiszolgálás is rendeben volt, a szúnyoginvázió ellen hoztak egy szúnyogriasztó gyertyát. A férjem roston sült törpeharcsát evett, én gombád marhalábszár pörköltet sztrapacskával,...
Már nagyon sokat olvastam a helyről pro és kontra! Mi nem bántuk meg hogy átsétáltunk a hídon! nagyjából azt kaptuk amit vártunk( tam).Viszonylag hangulatos a hely a személyzet próbál helytállni:) Az étel amit ettünk? A gulyás remek volt,a haltepertő nagyon jó én keszeget ettem ami friss volt jól...