Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Még finomításra szorul

Sauska Tokaj RátkaSauska Tokaj Rátka a térképen

2024. áprilisban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2024. június 5.
Ajánlom a helyet másoknak is!
...vagy csak mi voltunk ott rosszkor. Az ottlétünkkor, az előtti esti hajnalig tartó rendezvény miatt kissé szétesett állapotban találtunk az étteremre. A személyzet nagyon kedves volt, de szegények hajnal 6-ig talpon voltak, néhány óra alvás után pedig ismét az étterembe pörögtek. Akadt néhány hiányosság, de ezt inkább a körülményeknek tudom be, alapesetben valószínűleg sokkal összeszedettebb mindenki. Az ételeket sem tudom sajnos az egekig magasztalni. A főétel (kacsamell rebarbarával) korrekt volt, a creme brulée szintén, viszont a fehérspárga citrusokkal marinálva nevű előétel nekem nem igazán tetszett.
Az épület izgalmas, impozáns, futurisztikus. Mádtól néhány kilométerre áll a Sauska borászat új pincészete. Az épület a tervek szerint a történelmi borvidék dűlőinek látványába illeszkedik. A tányér formájú teraszokról gyönyörű a kilátás a rátkai dűlőkre. Még nincs minden kész, a parkoló egy részén még folytak a munkák. A parkoló egyébként elég nagy, sajnos egyelőre árnyékot adó fák még nem voltak.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:
Tisztaság:
Fényképek (14)
Sauska Tokaj Rátka - Étel/italSauska Tokaj Rátka - BelsőSauska Tokaj Rátka - BelsőSauska Tokaj Rátka - EgyébSauska Tokaj Rátka - Étlap/itallapSauska Tokaj Rátka - Étlap/itallapSauska Tokaj Rátka - Étlap/itallapSauska Tokaj Rátka - Étel/italSauska Tokaj Rátka - BelsőSauska Tokaj Rátka - Étel/italSauska Tokaj Rátka - MosdóSauska Tokaj Rátka - Étlap/itallapSauska Tokaj Rátka - Étlap/itallapSauska Tokaj Rátka - Egyéb
Népszerű szállások a környéken
Angyal Fogadó Rátka - Élményszüret teljes ellátással Tokaj- Hegyalján az Angyal borászatnál
Angyal Fogadó Rátka
104.900 Ft / 2 fő / 2 éjtől teljes panzióval
Hotel Kamilla Balmazújváros - Senior nyugdíjas csomag hétközben, fürdőbelépővel
Hotel Kamilla Balmazújváros
137.400 Ft / 2 fő / 3 éjtől félpanzióval
Hotel Medián Hajdúnánás - Wellness ajánlat félpanziós ellátással
Hotel Medián Hajdúnánás
69.000 Ft / 2 fő / 2 éjtől félpanzióval