Szóval, szégyen na, én is felszállok néha a Fresh Corner-vonatra. Lelkiismeretlen ponthajhászat, de ha egyszer az élet ezt a játékot játssza. . . Mert tulajdonképpen miért is? Miről szól ez az oldal? Szállás és étteremajánló, de főként programajánló, élménykereső.
Az életszerű, hogy azt mondja apjuk, hogy na, asszony, készülj, indulunk a tarnamérai (perkátai, cégénydányádi stb. ) kastélyba, mert azt írta az ittjartam, hogy van ott egy kastély meg múzeum Vagy az életszerűbb, hogy gyerekek, gyorsan, gyorsan, csomagoljatok, megyünk Rédicsre, most olvastam az ittjartamon, hogy van ott egy Fresh Corner, és kóla is van, meg kávé is kapható! Na, hát szóval ezért szóval elég snassz, de ott voltam, aztán ezt ittam ott, amit láttok. Meg hát tankoltam az autómba, meg a mellékhelyiséget is használtam