Emlékpark Rédics

100%
Kihagyható
Időpazarlás

1 vélemény
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Thermal Hotel Balance Lenti - Senior hétköznapok fürdőbelépővel
Thermal Hotel Balance Lenti
Willis Hotel Business & Wellness Zalaegerszeg - Évindító Szállásvadászat Zalaegerszegen
Willis Hotel Business & Wellness Zalaegerszeg
70.550 Ft / 2 fő / 2 éjtől reggelivel
Gotthard Hotel Szentgotthárd - Előrefizetési kedvezmény félpanzióval, fürdőbelépővel
Gotthard Hotel Szentgotthárd

Emlékpark Rédics vélemények

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 850 városban járt márFelfedező - 2651 helyen első értékelőNépszerű író - 318 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 52643 feltöltött kép
Átlagos 2025. január 5.a párjával járt itt
Igen, találtam valahol a térképen, hogy Rédicsen van egy emlékpark, na, elég sok van ilyen az országban, de azért menjünk már el, nézzük meg, hogy nekik mit jelent ez-. . . nos, kb. ezt. A nagy hőstettek meg a nagy veszteségek összpontosulnak a legtöbbször a település központjában, és akkor ott szokott szép, gyújtó beszédet mondani a polgármester, miközben fegyelmezetten ünnepel a nép.
Emlékpark Rédics - EgyébEmlékpark Rédics - EgyébEmlékpark Rédics - Külső képEmlékpark Rédics - Külső képEmlékpark Rédics - Külső képEmlékpark Rédics - EgyébEmlékpark Rédics - Külső képEmlékpark Rédics - EgyébEmlékpark Rédics - EgyébEmlékpark Rédics - EgyébEmlékpark Rédics - EgyébEmlékpark Rédics - EgyébEmlékpark Rédics - EgyébEmlékpark Rédics - Külső kép
Még több kép (11 db) >>
Emlékpark Rédics a térképen
8978 RédicsKossuth utca 24.
Legnépszerűbb cikkek
Érdekes cikkeink