Még nincs helyezése városi Egyéb látványosság közül
Az önkormányzat melletti téren van pár érdemes látnivaló. A zenélő kút és az Örkény telefonfülke mellett például ez, a Könyvmegálló. Máshol is van/volt már ilyen kezdeményezés, szabadon használható cserekönyvtár, roppant egyszerű és szerethető elven működik, hozol egy könyvet és vihetsz egy másikat cserébe.
Jó esetben örökre biztosított ingyenes szórakozás, tartalmas épülés. És az olvasó ember igazán jó arc, igaz, manapság a fehér hollók előfordulási sűrűségét modellezi.