Voltunk itt Párommal egy egy hetes autós országjáró túra keretében két éjszakát itt töltve. Nagyon, de nagyon gyönyörű helyen fekszik maga Répáshuta is, de a Knédli Vendégház is hihetetlen szépséget, nyugalmat áraszt! ! ! Nagyon kedves a tulajdonos Hölgy, tényleg mindenben segítségünkre volt, és a hatalmas, gyönyörű kerten mindenhol látszik keze munkája!
Kicsi és egyszerű, ám nagyon tiszta szálláshely, a nyugalomra, csendre vágyó vendég ezeket itt tényleg maradéktalanul élvezheti! Mi ugyan csak két éjszakát töltöttünk itt, de bátran ajánlom gyermekes családnak is, vagy olyanoknak, aki pl. sütögetni, bográcsolni szeretnek, vagy épp csak a környező hegyekben gyalogtúrázni, gombát szedni, hegyet mászni . . . Nagyon jó kiindulópont a környékbeli szebbnél szebb látnivalók - Lillafüred, a Hámori tó, a barlangok, vagy épp Bükkszentkereszt, Miskolc/Diósgyőr - felkeresésére! ! ! Csak ajánlani tudom Minden Kedves Túristatársunknak! Mi nagyon kellemesen éreztük magunkat! Köszönjük szépen ! ! !