Rétság

Rétság
RétságRétság
RétságRétság

Rétság bemutatása

Rétság kisváros Nógrád megyében a Rétsági kistérség székhelye. A város egykoron katonaváros volt, több katonai alakulat állomásozott Rétságon.
Nevezetességei: Művelődési Központ, emléktábla az 1848/49-es szabadságharc rétsági csatájáról, evangélikus harangláb, a honfoglalás millecentenáriumára állított kopjafa.

Evés, ivás Rétságon (3)

Zulu Café Étterem Rétság

étterem, kávézó - kávéház, pizzéria - lássam a térképen
Nem találtad meg a helyet, amit keresel?
Van olyan étterem, amit értékelni szeretnél, de nem találod az oldalon?
Töltsd ki az étteremajánló űrlapunkat!

Rétság és környéke legfrissebb értékelései

2025.03.11barátokkal
Több éve járok már ide. Nagyon szeretem a helyet. Barátokkal, családdal nagyon jó a szabadban eltölteni több órát. Még a régi iskola szerint, sok zöldséggel adják a hamburgereket, ezt én nagyon szeretem. Jó zenék vannak, normális közönség.
2025.03.11egyedül
Elég nagy hypeja volt az elmúlt időszakban így ellátogattam ide. Nagyon sokan vannak, erről persze nem tehetnek a koszról igen. Rendszeresen járok Görögországba az itt található ízvilág sajnos meg sem közelíti. Az üzleti sikerük viszont becsülendő.
2025.03.11egyedül
Cápák közöttben láttam őket, megkóstoltam és tényleg nagyon ott van! A tzatzikijük pont annyira volt fokhagymás amennyire lennie kell, ajánlom!

Rétság és környéke kedvelt szállásai

Tó Wellness Hotel Bánk - Egy éjszakás wellness félpanzióval
75.038 Ft / 2 fő / 2 éjtől teljes panzióval

Rétsági látnivalók (1)

Legfrissebb bejegyzések

Népszerű szálláshelyek Rétság és környékén

Libra Hotel VeresegyházLibra Hotel, VeresegyházCsomagok már 16.500 Ft/fő/éj ártól
52 értékelés
Hotel Visegrád VisegrádHotel Visegrád, VisegrádCsomagok már 22.550 Ft/fő/éj ártól
162 értékelés
Thermal Hotel Visegrád VisegrádThermal Hotel Visegrád, VisegrádCsomagok már 22.352 Ft/fő/éj ártól
486 értékelés
Hotel Charles BudapestHotel Charles, BudapestCsomagok már 11.176 Ft/fő/éj ártól