A hangulatos teraszú, a móló szomszédságában található cukrászdában helyben készült sütemények, kézműves fagylaltok, olasz kávék sora vár. A hagyományos és a modern ízek egyaránt jelen vannak a kínálatban.
Abban a gasztonómiailag sűrűben, ami a hajóállomás és az országút közti kis térséget jelenti Révfülöpön, van egy viszonylag patinásnak látszó cukrászda is. Illetve nem is egy, de most éppen erről van szó. Gondoltam, nem hatolok be, vacsorázni készültem, de azért vinnék haza némi süteményt is.
A fagyisablaktól eltanácsoltak, mafláztam a süteményes ablaknál, azután jöttek és ki is szolgáltak. Nem tudom, most hol mi mennyi, elég eltérő árak vannak, és itt egy mascarpones szeletért 790, egy paleo mangósért 850, egy málnás mousse-ért 790 forintot fizettem. Három ki süti elvitelre és 2500 forint. . . háát, biztos. Egyébként finom, otthon sikerem volt vele, az épület szép, este meg még egy külön hangulata is van.