A dicséretesen összefogott és átgondolt étlap a klasszikus magyar konyha fogásaira épül. Kínálnak két előételt, három levest, kilenc főételt a libasülttől a panko morzsás pontyból készült fish and chipsen át a batátapürével körített, vákuum alatt készült borsos sertésszűzig, ötféle hosszú kelesztésű pizzát, két pasta-t és két desszertet. Előételképpen a kencefice a kamrából elnevezésű fogást választottam, mely az étlap leírása szerint szezonális kenegetőt fed. Szépen tálalt padlizsánkrémet kaptam, esztétikus, igényes kerámián. A krém selymes volt és jól ízesített, frissen sült, illetve pirított bagettet adtak mellé. Az adagot ügyesen lövik be, marad hely a következő fogásnak is. A halászlé durvára passzírozott, ízletes, színe lehetne pirosabb. A szépen irdalt ponty kissé túlfőtt, de ízre kitűnő, friss és teljességgel iszapízmentes. A Margherita pizza élvezetes, tésztája valahol a nápolyi és középeurópai között van, értékeltem rajta a koktélparadicsomot és a bazsalikomleveleket, amit sokfelé lehagynak. A túrógombóc házias, lehetne egy fokkal könnyedebb, jó hozzá az optimálisan, azaz kellő visszafogottsággal édesített fahéjas tejfel. A kiszolgálás udvarias, kedves, szívélyes. Hétféle minőségi bort tartanak, két villányi, valamint egy tokaji pincészettől, ezeket kimérik decire is, meglepően kedvező, 450 és 650 forint közötti áron. Töményitalok címszó alatt is több prémium tételt találunk. A sörszegmens kiegészítendő lenne, ha a minőségi szemléletet akarják e téren is uralkodóvá tenni. A sör-rovatban egyelőre három nagyipari multitermék neve sorakozik, Heineken, Dreher és Pilsner Urquell.