Szombaton egy kirándulás utánra néztük ki az éttermet. Még jó hogy telefonon asztalt foglaltunk, mert tele volt és nem véletelen! A hely tiszta, rendezett, a kiszolgálás profi és barátságos. Az ételek, italok teljesen rendben voltak. Finom, friss és ár-érték arányban nálam jelenleg a legjobb. . . Ajánlom mindenkinek. Halat tessék enni, aki nem szeret, az sem fog csalódni!
Egy szombati barátnős találkozó ebéd-célpontja volt a Horgásztanya Étterem, ahol méretes és rendkívül ízletes adagokat kaptunk, nagyon kedvező áron, kedves, segítőkész kiszolgálás keretei között. A kávéjuk mesés! (aki a híg, erőtlen kávét hívja kávénak, az ne ott igyon) Kellemes beltér, kedves kis falucska, ahol sétálni is lehet egy nagyot!
Kimondottan Rumba látogatni is megéri, de aki átutazóban a környéken jár, is érdemes az éttermet választania! (A közelben található Zsennye horgásztava is például, ami szintén megér egy evés utáni sétát! :)
Az ételek ízletesek, változatosak, az adagok hatalmasak, az árak megfelelőek, kiváló a kiszolgálás, barátságos a személyzet, hangulatos, tiszta a környezet. Örülök, hogy itt lehettem. Mindenkinek bátran ajánlom. Mi kb. három órát töltöttünk itt, na nem azért, mert olyan lassú volt a kiszolgálás, hanem azért, mert sokat beszélgettünk. Remélem, nemsokára alkalmam lesz még itt enni.
Fiam szerint. . . aki karácsony táján járt itt. . . erősen az ajánlott kategória. Ma sikerült a feleségemmel és édesanyámmal meglátogatnunk a helyet és egy rejtett gyöngyszemet fedeztünk fel ahova biztosan visszatérünk még ha utunk a környéken vezet. Kifogástalanul elkészített,ízletes ételek. Embert próbára tevő adagok.
Ez az a hely ahol. . . . miután az udvarias felszolgáló jön felé a tányérokkal. . . . letörölhetetlen mosoly jelenik meg az arcodon. Jó étvágyú ember vagyok. . . de kevésen múlt,hogy feladtam a küzdelmet! Tiszta szívvel ajánlom a helyet . . . még akkor is ha emiatt valaki kitérő megtételére kényszerül! Megköszönve az udvarias felszolgálást és az ízletes ételeket! Üdvözlettel
Első alkalommal jártunk a környéken a párommal egy véletlenszerű választást követően, ami kellemes élménnyé alakult. Az étterem egyszerű berendezése hangulatossá teszik a helyet. A személyzet kedves, barátságos a vendégekkel, a kiszolgálás gyors. Az ételek változatosak, frissek és nem utolsó sorban nagyon finomak.
Évente egyszer - nyaraláskor tudunk itt enni, először ajánlották, mert Sárváron nem találtunk egy jó (halász)csárdát, utána már vágytunk ide újra. Semmi erőlködés nincs az étteremben és ez annyira jó!
Egyszerű, változatos, friss halétkek, hangulatos és kényelmes berendezés, minden alkalommal ugyanazzal a barátságos, profi felszolgálóval találkoztunk, nekünk sose kellett tömeggel küzdenünk, de nem kimondott ebéd- vagy vacsoraidőben mentünk. Pont az, amit egy halászcsárdától vár az ember, se több, se kevesebb.
Egy picike rejtett gyöngyszem! Az adagok hatalmasak és finomak! Az árak nagyon barátságosak. Asztalt érdemes előre foglalni,mert egy picike étteremről van szó és nagyon sokan járnak ide. Szülinap,esküvő vagy csak egy családi vacsi teljesen mindegy,egyszóval mindenkinek bátran ajánlom! :)