Olasz konyhát visznek, de az étlapot színesíti néhány nemzetközi és távolkeleti kompozíció, a levesműfajban a magyar konyha is beköszön. A zöldséges, húsgombócos marhahúsleves ízletes, némi sót még elvisel, de mennyivel szerencsésebb ez így, mint túlsózva, ami szinte általános a műfajban. A gombóc házias ízre, formázásra egyaránt. Az előételek között szerepelt ottjártunk idején a portói mártásos csirkemáj, amit téliszalámis zelleres rizottóval és zellerropogóssal tálalnak. A máj ízre jó, állagra kissé túlment, a rizottóval meg voltunk elégedve, a tálalással nemkülönben. A ropogós tintahalkarikát érlelt sonkával, valamint kétféle aiolival, sherryssel és bazsalikomossal tálalják. Érdekes és jól működő kombináció, ez az előétel egészében megnyert minket. A Marinara pizza kifogástalan, az asztalon levő fokhagymás, valamint chilis olívaolaj lehetne meggyőzőbb. Az erdei gyümölcsökkel kísért citrusos ricottás canolli élvezhető, nem átütő. Több, mint harminc minőségi, elsősorban magyar bort kínálnak, Tokaj-Hegyalját a Sauska és a mádi Bihari pincészet képviseli. A borok zömét kimérik decire is. A sörök nagyipari multitermékek az Asahi, valamint a Heineken portófióból, az import töményitalok között akadnak prémium tételek is. A pálinkaválasztékot a Száron működő Nobilis főzde biztosítja. A kiszolgálás kedves, udvarias. A sört a jel alá csapolják. Az árak értékarányosak. Nekem ez megér 5 pontot, itt-ott felfele kerekítve.
Az értékeléseket az Ittjártam.hu felhasználói írták, és nem feltétlenül tükrözik az Ittjártam.hu véleményét.
Ön a tulajdonos, üzemeltető?
Használja a manager regisztrációt, ha szeretne válaszolni az értékelésekre, képeket feltölteni, adatokat módosítani! Szívesen értesítjük arról is, ha új vélemény érkezik.