Főút menti kis étkezde. Folyamatosan jönnek-mennek a vendégek,ami azt jelzi, hogy finomak az ételek. Ezt én is csak megerősíteni tudom. Többször jártam már itt,próbáltam a menüt, rendeltem 2 fős tálat, kóstoltam egyéb fogásokat is. Minden nagyon finom, nagyok az adagok. A kiszolgálás gyors, barátságos a személyzet. Soha nem csalódtam még a főztjükben.
A 35-s főút mellett, Sajószöged kivezető útján Tiszaújváros felé található. Ha a hosszú úton megéhezik az autós érdemes ide betérni! Egyszerű de finom ételek, barátságos, kedves, udvarias fiatal személyzet fogadja. Az áraik a hely kategóriájának megfelelőek. Nekem csak jó tapasztalataim vannak az ételeikkel és a hely tisztaságát illetően!
Csak ajánlani tudom mindenkinek aki sokat utazik és egy egyszerű de kulturált helyen szeretne elfogyasztani egy ebédet vagy vacsorát!