Egy másik hölgy, igen sok mindenről érdeklődött, mi is ez? Nos, ez az önkiszolgáló étterem legnagyobb hátránya. Hiába van határozott elképzelésed, ha a sorban előtted vannak. . Semmi gond, kivárom a soromat. Tarkabab leves kolbásszal, borsos tokány, zöldséges rizzsel, almapaprika, és fél liter, nem a télapós light kóla. Ez 2230 forint. Mennyiség igen sok. Leves, tokány 5/10, köret, paprika igen jó 7/10. Pult mögött nagy a mozgás, pénztáros lány kedves, segítőkész. Nem távol foglalok helyet. nagyobb teremben, ami hiba. Elég hangos, sürgés-forgás, nagyobb kiszállítandó ételeket is szorgosan hordják ki a kocsikhoz. . . Egyre többen jönnek, jobbára elvitelre. Igen széles a vendégkör. Közben ablakokat tisztítanak,/ de az egyik lány alakja egészen jó. . / Másik helységben kellett volna leülni, így 10 óra után. Csendesebb , halkabb. Őszintén szólva azért jöttem hamarabb, hogy ne legyen nagy tömeg, illetve meló miatt alig van esélyem ide betérni. 5/10 az osztályzatom. Leves kicsit menzás volt, de nem a rosszabból. Mennyiség igen korrekt. Ha sokáig ki kell tartani, étkezés nélkül, igen ajánlott, némi kompromisszummal.