Egyedül érkeztem néhány órás Pataki kirándulásra október 16-án. Több étteremben próbálkoztam, végül ezt a pizzériát választottam. A kiszolgáló fiatal hölgy nagyon kedves, a kiszolgálás kifogástalan volt. A felszolgált halászlé ízletes volt, elég filézett halat tartalmazott, nagyon ízlett.
A kétféle bor (száraz és félédes) kiváló választásnak bizonyult mind minőség, mind ár/érték arány tekintetében. A pizza tésztája kiváló volt, a töltelék már nem ízlett annyira. De ez az én szubjektív véleményem. Összességében a helyet nagyszerűre értékelem. Biztosan vissza fogok térni hamarosan és másoknak is ajánlom.
Szintén egy kissé túlsztárolt hely, azért nem annyira rossz. Egy pizzára tértünk be ketten a párommal. Önmagában a kajával gond nem volt, igaz, picit a felejthető kategória volt, nem dobogtatta meg a szívem túlzottan. Mindegy is, nem volt drága, úgyhogy - mint a címben írtam - szódával elment.
Nagyon szuper kis hely! ! ! ! Kedves személyzettel! ! ! ! Kiváló tisztasággal,gyerek barát,ami számunkra nagyon kedvezett(2 gyerekkel voltunk). Két alkalommal vacsoráztunk itt,mind a kétszer ízletes volt a választott étel! ! ! ! Másodjára kicsit többet várakoztunk,de igyekezett a személyzet kárpótolni ezt az időt!
Sárospataki nyárvégi nyaralásunk alkalmával olyan éttermet szerettünk volna kipróbálni ahol még nem jártunk, így választottuk ezt az éttermet. Bár ezúttal már a 8 hónapos kislányunk is velünk tartott, ezért az étteremből csak elvitelre kértünk ételeket amit a szállásunkon fogyasztottunk el.
Ebédre két gyros tálat rendeltünk, melyeket nagyon hamar elkészítettek. Az adagok kiadósak és finomak, bár ettünk már jobb gyrost is, de sokkal-sokkal rosszabbat is! Mivel ezekkel elégedettek voltunk, így vacsorára is innen rendeltünk baconbe tekert csirkemellet és rántott sajtot hasábburgonyával. Mindkét étel nagyon finom volt, az adagok akkorák voltak, hogy elég lett volna csak egyfajtát rendelnünk kettőnknek. SZÉP kártyát elfogadnak.