Kiváló 2015. márciusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2015. március 20.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Zempléni kirándulásunk során kerestünk Sárospatak-Sátoraljaújhely környékén éttermet. Sajnos az interneten utánanézve több ott szereplő vendéglátóhelynek csak a hűlt helyét, vagy a megszűnt feliratú kirakatát találtuk. Egy helyi fiatalember irányított minket a Bodrog Hotel éttermébe, így találtunk rá erre a szocreál külső megjelenésű szállodára, ahol viszont elegáns étterem fogadott minket. Az étlapról végül az egyszerű menü helyett különlegesebb fogásokat választottunk. Mind a harcsapaprikás, mind a marhapörkölt nagyszerű volt, könnyen elnyerte a tetszésünket. A tokaji furmint szépen kísérte a halat :) . A kiszolgálás, és a személyzet elegáns volt, de ennek ellenére az árak reális tartományban maradtak. Mindenkinek ajánlom,aki ízletes,minőségi fogást kíván enni, elegáns környezetben, visszafogott árakon.
A hotel külseje nem épp hívogató- ezért kicsit megijedtem mi vár bent minket, de kellemesen csalódtunk. A fürdő szoba nagyon szép - szoba kicsit retró- de tiszta és a célnak megfelel. Figyelmeztettek minket, hogy esküvőt tartanak majd- amit nagyra értékeltünk, főleg annak függvényében, hogy 2017...
December 10.-én jártunk itt a családdal, többfogásos étkezésben volt részünk és vegyes érzésekkel távoztunk, melyet az ételek váltottak ki belőlünk! A leveseket kiállóra minősítettük mindannyian, a főétkezés már a jó minőséget is alig érte el a legjobb a gordon volt! A desszert sajnos alig ütötte...
Csak gyors vacsorára "estünk" be az étterembe és bár a kiszolgálás kedves és profi volt, az árak azért elég mellbevágóak. A hely ahová leültettek bennünket az kb. két fokozattal volt alatta annak ami a hely besorolása. Az étel nem volt rossz, de ezért az árért máshol 3 fogásos ebédet is lehetett...