Egy fagylaltra, ill. süteményre álltunk meg útközben a cukrászdában. Bent csak két vásárló tartózkodhatott, így a kinti asztaokhoz lehetett leülni. Illetve lehetett volna, ha lett volna hely. A kiszolgáló hölgy nagyon kedves volt, a sütemény és a fagylat finom, és elfogadható árban van. Mi a téren lévő lócán fogyasztottuk el a vásárolt édességet.
Nyári kirándulás. . Cukrászda a városközepén, kellemes légkondival ellátott tiszta cukrászda. . Fagylalt, és finom aránylag olcsó sütemények a kínálatban. . Egy ischler 200 ft, nem 400 ft,a mi manapság. . . Nagyon finom tiramisut fogyasztottam, csoki kocka 300 ft, könnyű piskóta tésztával. . Torták a hűtőből, rendelésre is elvihetők.
A cukrászda a város közepén található a Hild téren! Bőséges sütemény és fagylaltválasztékkal rendelkezik, pl. még paleó fagyi is található, igaz még azt nem kóstoltam, de megfogom! Az itteni kínálatból már nagyon sok mindent kipróbáltunk a családdal mindenkinek más a kedvence a lányoknak pl. a márványszelet! Kedves segítőkész a kiszolgáló személyzet.