Jó 2016. áprilisban, csoporttal járt ittÉrtékelt: 2016. április 11.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Csoportunkkal egy igen hangulatos kis étteremben ebédeltünk Sárospatakon. Egy műemlék jellegű kis házban nem is gondolnánk, hogy egy több termes, sok vendéget befogadni tudó étterem található. Pedig megtörtént! Már a bemenetelnél a kerthelyiségben ült egy csoport, mi pedig a galériára lettünk irányítva. Kellemes helyiség, sok fa burkolat, szépen terített asztalok vártak minket, a falakon festmények, díszítő elemek. Kedves és gyors kiszolgálók mindjárt teljesítették az ital igényünket, s kis idő múlva az ebéd is szervírozva. A szokásos húsleves finomnak mondható, a rántott hús frissen sütve, puhán, ízletesen, káposzta salátával, desszertként pedig egy ízes palacsinta. Mindenki jóllakott, senki nem panaszkodott. Az időnkbe még egy korsó sör és egy kávé is belefért, utána pedig irány Tokaj, várnak minket egy borkóstolón.
Valószínűsítem hogy a járványhelyzett miatt csökkent a bevételük és ezért kellet csökkentett étlapra váltaniuk (egy A4es papir, csak magyarul, árak nélkül, 3 fogásból áll), valamint a készletük is hiányos, és a fiatal tanuló személyzet nincs tisztában a készlettel és az árakkal, utólag pedig nem...
Párommal a hétvégén Sárospatakon szálltunk meg, Budapestről jöttünk. Ismerősök ajánlására ellátogattunk az V.Andrásba, nagyon hangulatos hely, gyors és figyelmes kiszolgálás! Mindenkinek ajánlom a Rákóczi dárdáját, isteni volt! A kávé nagyon olcsó volt a Budapesti árakhoz képest, viszont ugyan...
Csoporttal voltam, előre lebeszéltük az időpontot meg az ételeket, 4-5 fajtából rendeltünk kis csapatokban, leves+másodikfélét. Az ételek finomak voltak, az adagok bőségesek. A csontleves és a gulyás is talán kicsit túl fűszeres volt, de még határeset :) A másodikfélék elegendően bőségesek, nem...