Kellemes, kényelmes szállás nagyon jó helyen, minden könnyen elérhető gyalog is a városban. A tulajdonos nagyon rugalmas, a légkondicionálásért örök hála! Az udvaron kinti konyha könnyíti meg a kávézást, melegítést, praktikus megoldás.
A Retel Vitéz Panzió jó és korrekt hely: azt és úgy kaptuk, amit a leírásában ajánlott. A tulajdonos kedves és segítőkész. A szoba mérete és berendezése nem hivalkodó, de megfelelő. Nagy előnye a panziónak, hogy ideális a város fölfedezéséhez: a hely hogy gyakorlatilag a belváros központjában van, sétálásnyi távolságra a város legfontosabb látni valóitól.
Sárospatak az egyik kedvenc helyünk a párommal. Ha ide látogatunk, a Retel Vitéz Panzióban szállunk meg. A szálláshely a városközpontban található, közvetlenül a Bodrog partján, a Rákóczi-vártól pár perc sétára. A szobák kényelmesek, hangulatosak. Annak ellenére, hogy a panzió a centrumban van, nagyon csendes helyen fekszik, kiváló a nyugodt pihenéshez.