Szállodánkban minden igényt kielégítő, terasszal bővített étterem működik, ahol magyar ételspecialitásaink mellett megtalálhatóak vegetáriánus étkek, valamint különleges vad- és halételek is. Éttermünk 60 fős rendezvények lebonyolítását tudja vállalni. Az ízletes ételek mellé itallapunkról az ország borvidékeinek minőségi borait ajánljuk.
Bock József villányi pincészetének különlegességei mellett megtalálhatóak Balaton-vidék jellegzetes borai: Csopaki Cserszegi Fűszeres (Jásdi-pince) Villányi Cabernet Saugvignon (Gere Attila) Badacsonyi Szemelt Rizling (Szeremley Huba) Villányi Portugieser (Bock József) A ház specialitásai Pisztráng fokhagymásan, parmezán sajttal egészben Tengeri hal "Provansz" módra Camambert mandulában áfonyával Párolt spárga füstölt sajttal, zöldkörettel Vörösboros vadpörkölt Szarvasszeletek "Villa France" módra
Kétszer is jártunk ott a kirándulásunk alatt. Elsőre a teraszon kaptunk asztalt. Teljesen hibátlan volt minden. Ezért másnap is ide ülünk be, eldöntöttük. Le is foglaltuk ugyanazt az asztalt. Sajnos amikor odaértünk, láttuk, hogy ott már ülnek. Mint kiderült a pincér félre értette az időpontot ezért várnunk kellett, hogy egyáltalán tudjanak fogadni.
Aki felvette az étel rendelést, nem ugyanaz hozta ki. Ezért nem tudta kinek mi megy, s ezt érthető. Viszont a kényelmetlen helyzetet a hölgy igen erőteljesen éreztette velünk a "beszólásaival", pedig próbáltunk segíteni. A rántott velő borzalmasan rossz volt és a máj is. Óriási csalódás volt!
Ígéretes ajánlás miatt kerestük fel az éttermet. Kiszolgálás *5-öst érdemel. Ugyan akkor a konyhai dolgozókra ez már nem érvényes. Hortobágyi töltőt borda volt ami megfogott bennünket a leírás alapján. Férjem külön kérte,hogy amennyiben lehet jól pirítsák le a dödöllét, én magam dödölle helyet inkább édesburgonyát kértem köretnek.
Jött a válsz, hogy semmi akadálya. Majd megérkezett az ígéretes étel, aminek már a látványa is kissé furcsa volt. Egy hófehér tányéron egy úgymond ütőt kopott palacsintasütő volt elhelyezve. Ami kicsit sem volt gusztusos. Majd hídhegvízként érte a páromat, hogy kérése ellenére sem pirították le a dödöllét ami így bizony egy nyúlós valami volt. Az igazi pofára esést viszont a számla adta, amin egyértelművé vált, hogy a köret csere felárral jár, vagyis nem kaptam dödöllét de ugyanakkor az édesburgonya árát kifizettetek velünk. Vajon ezek után ajánlani fogjuk az éttermet másoknak? függetlenül attól, hogy maga az étel finom volt. :(
Néhányszor már jártam itt és akkor elégedett voltam, így ismét megszakítottam utamat és betértem ide. Hétköznap volt késői ebédidőben. Az étterem tele volt, ami jó jel! Már a belépéskor sem tetszett, a helységben terjengő erős étolajszag. A személyzet kissé közönyösen fogadott. Meglepetésemre volt halászlé, gondoltam kipróbálom.
Igen lassan hozták ki, eltelt vagy 30 perc. A pozitívuma: a mennyiség igen bőséges volt a kért harcsafilét is beleértve. Az alaplé azonban a forró vízben felengedett halászlé kockára emlékeztetett, inkább vízízű volt. Összességében csalódtam benne. Kár! Korábban nem ilyen volt ez a hely.
Amióta új séf ügyködik a konyhában,azóta meredeken felfelé ível eme kicsike étterem hírneve! Nagy adagok,rendkívül udvarias kiszolgálók,gyors kiszolgálás. Ajánlatos időpontot foglalni előre,mert mindig tele van. Csakis pozitív élménnyel és tele hassal távozik mindenki,aki egyszer ide betér. No és a sütőtök pálinkáról nem is beszélve! ! ! :)
Valentin napkor tértünk be a párommal. Rend,tisztaság és udvarias pincérek fogadtak bennünket. Étlapról választottunk italnak rostos narancs és őszibarac leveket majd következett a leves fokhagymakrém leves cipóban,megbolondítva egy kis füstölt szalonnás ízzel.
Főételnek hagymás rostélyost kértünk a feleségem pedig szegfűgombás vajjal töltött csirkemellet friss salátával és rizzsel. Majd az ebédet egy finom kávéval zártuk. Az ebéd nagyon finom,ízletes és roppant kiadós volt :) Nagyétkűknek kifejezetten ajánlom a helyet. A pincérek udvarisak,gyorsak de nem tolakodóak! Egyikük érkezésünkkör viccesen ,jópofán,kedvesen mosolyogva megjegyezte Platán Sárvár legjobb étterme. . . nos. . . a tapasztalataim alapján igazat kell neki adnom!
Nagyon jó benyomást keltett az étterem, gyönyörű a berendezés, szépek, stílusosak a bútorok, jó ízlést tükröznek. Emellett nem mellékes a kiszolgálás és az ételek minősége, Mindezekkel is elégedettek voltunk, nem bántuk meg, hogx eredeti elképzelésünktől eltérően a Platánba jöttünk be.
Közel a vasútállomáshoz, szép helyen, ebben a szép kisvárosban szerettem volna bekapni egy menüt. Kiderült, hogy a menü már elfogyott ( zöldbableves, paprikás csirke galuskával), de a felszolgáló megkérdezte, hozhat-e helyette mást? Húsleves és rántotthús körettel? Jó lesz! Gyorsan kihozta, friss és finom volt, elég volt és a vonatot is elértem!
9600Sárvár, Hunyadi u. 23.
06 95 320 623
Szolgáltatások
ingyenes WIFI légkondícionált helyiség csoportokat szívesen fogad étel elvitelre kisállat bevihető koktélok napi menü parkolási lehetőség reggelizési lehetőség sportközvetítés szabadtéri széles borválaszték