Szeptemberben egy hétvégi eseményre utaztunk Sárvárra és csak előre jegyzetelt szálláshely címeink voltak, melyeket sorra megnéztük. A legtöbb helyen már nem volt szállás és a város határában megnézett szálláshely a környezete miatt nem volt megfelelő. Utoljára érdeklődtünk a Sárvártól kb.
12 km-re levő bögöti erdei Vendégháznál, ahol szívesen vártak minket bejelentkezés nélkül is. Igazi erdei hangulat, tágas kert és külön parkoló várt minket. Ugyanazért az árért ott még egy plusz meghitt erdei környezetet is kaptunk. A vendégház ajtaján kilépve már rögtön egy hangulatos erdőben találtuk magunkat. A családias fogadtatás mellett a vendégszoba, külön fürdőszobával az erdő szélén nagyon színvonalas volt. A felszerelt konyhában kényelmesen el tudtuk készíteni a reggelinket és a tágas nappaliban jó étvággyal el is fogyasztottuk. Összességében nagyon meg voltunk mindennel elégedve és nyugodt szívvel ajánljuk másoknak is.