A szálloda kívülről visszataszító, omladozik az utca felől. Az udvar gyomos igénytelen, mint ha szántóföldön lennénk! Ennek ellenére a saját belső udvaron parkolási díjat kell fizetni, amit nem jeleznek előre, ráadásul a környéken ingyen lehet parkolni, felháborító! Recepció gyakorlatilag nincs, telefonon elérhetetlenek.
Annak ellenére, hogy az előzetes tájékoztatásban egy ott dolgozó hölgy azt mondta, hogy csak a hétvége feláras, ettől függetlenül napi 2000Ft/fő felárat számoltak hét közben, még a gyerekektől is. Ezek szerint hétvégén nagyságrendekkel többe kerülne, mint amennyiért hirdetik ill. árulják minden portálon hirdetve! Ez az igazi lehúzás! A szobák szépek, a reggeli jó. Félpanzió elméletileg lehetséges, gyakorlatilag 10 órakor még nem lehet tudni mi a választék, mert valahonnan hoznak valamit 1800Ft/fő-ért! Egyébként akár jó is lehetne a környék adottságai végett!
A szálloda szép, régi épület, nagy, kényelmes szobák, a fűtés jól működött. Az elhelyezkedése kiváló, közvetlenül a központ mellett helyezkedik el. A reggeli svédasztalos, nagy választékkal, még aznap is az volt, amikor egyedüli vendégek voltunk. A vacsora ízletes volt, sem a minőségre, sem a mennyiségre nem volt kifogásunk.
A felárak tényleg egy kicsit pofátlanok: vasárnapról hétfőre is felszámolják a hétvégi felárat, és a pótágyra is, ami pedig eleve túl van árazva a csomag akciós árához képest. Gyerekkedvezmény nincs, csak annyi, hogy 3 év alatt ingyenes. Így összességében a gyerek a pótágyon többe került, mint egy felnőtt a normál ágyon. Nálam elfogadták a szállás zsebet is a(z OTP-s) SZÉP kártyáról.
A valódi jó dolgok a részletek összességén múlnak. Az épület patinás. De ez még javításra is szorul,omladozó homlokzat. A szoba gipsy barokk berendezésű. A csillár fele díszei hiányoznak. A fürdőszobában egy billegő fésülködő asztal a polc. NINCS WCPAPÍR TARTÓ! ! ! ! Azért új a hajszárító, mert nincs konnektor a fürdőszobában.
A melegvíz 4 perc csobogás után jelenik meg. Az utcai rész hangos, nincs lehetőség a szellőztetésre. A lényeg! Széchenyi Pihenőkártyának csak a vendéglátós részét fogadja el! Csak reggelivel érdemes foglalni, (ha még nem lapoztál tovább) a vacsora gyenge.
Érkezéskor jéghideg szoba. Kérdésünkre, hogy fűtés mikor lesz bizonytalan válasz. Több óra várakozás után nekünk kellett hősugárzót keresni, mert otthagytak minket szolgáltatás nyújtás nélkül. A vacsora kritikán aluli. Hideg, ízetlen moslék. Nem voltam hajlandó ott enni másnap. A reggelinél tányérokkal letakart felvágottak, másnapos péksütemény.
Nem szoktam lehúzni helyet de ez rémálom volt. A terítő 3 naposan is ugyanaz a pecsétes, foltos, koszos undormány. Senkinek nem ajánlom a helyet. Csodálom, hogy még létezik ez a hely. . . .
2019 augusztus végén jártunk családosan a kísértet kastélyban. Szoba elhelyezkedése utcafronti-klima nélküli (hőhullám idején) csak nyitott ablaknál próbáltunk aludni-kis sikerrel, mivel a város teljes forgalma ezen a kanyargós útszakaszon dübörög. A bútorzat régi típusú ,naftalin szagú, piszkosak a polcok-nem mertünk kipakolni a bogarak miatt.
Kis hűtőt nem adott. A bejárati ajtót én javítottam meg,nem zárt rendesen a felső része. A reggeli primitív, a koszos asztalterítő minden étkezésnél ott vigyorgott ránk (csere nélkül). A vacsora fertelmes, katona koromban ízletesebbet adtak (kispórolt sz. . . ok). Az elszámolásban szereplő felárak dühítőek,elég sokat utazunk, de ilyen putris helyre még nem keveredtünk.
Nagyon sok rossz lehuzó értékelés volt a helyről. Szerintem a hely tökéletes,a svéd asztalos reggelinél nagy a választék,a vacsoránál leves van és főétel ami finom,a szoba és a hely tiszta. Egyetlen ok ami miatt nem kap 5 csillagot az az hogy a főút mellett van és kicsit hangos a forgalom miatt de zárt ablaknál nem zavaró+a hely kivülről nem szép de belülről a szoba szerintem kárpotol. Én bármikor máskor is szivesen mennék.
2019. Augusztus végén lettünk volna a férjemmel 3 nap kettő éjszakát,de az első éjjel után hazajöttünk. Megérkezés után,azt hittem nem jól látok,csak reménykedtem,hogy nem az a hely az. DE az volt sajnos! ! ! Bementünk hát nagyon nem voltam elájulva. Omladozó fal,poros ablak amire írva és rajzolva volt. Vicc! !
A szoba semmilyen ,a tusoló egyik ajtaja hiányzott,a függöny karnis ki volt szakadva,és nem működött a tv,aminek javítására 4 órát vártunk. A vacsora egy fogás ,nincs választási lehetőséged ha tetszik eszed,vagy elmész enni máshova. A reggelinél újabb csalódás! ! ! Borzalmas felhozatal ennél még én is különbet csinálok itthon, és ami kiverte a biztosítékot,hogy savanyú tejet ittam. Ennyi elég volt. Hazajöttünk! ! DE még fizettünk 100000 ft-ot ,egy kis felár meg parkolási díj.
2019. május végén 2 éjszakát voltunk a korona szállóban, ahol a sok kényelmetlenségen kivül, a szállóban felszolgált ételek, és a személyzet volt rémesebb. A személyzet arrogáns beszólásai, pl. ha jobbat akar enni, menjen a szomszédos szállodába, ott tizenkétezerért megteheti, és hasonló kelletlen beszólásaival megkeserítette ottani napjainkat.
Már másnap megszólalni sem mertünk, bármit kérdeztünk, csak kelletlenség volt a válasz. Az ételek íztelenek, gyengék, ott melegítették mikróba. /? ? ? / Egyedül a svédasztalos reggelik voltak jók, de ott is állandóan figyelve voltunk, ki mennyit merészel venni, netán mégegyszer visszamegy a svédasztalhoz, én 2x 1-1 pohár tejért mentem vissza, amit már sokallt. Szóval ez nem szálló, így nem lehet a vendégeket megtartani, amiről tenni is fogok, - már a Kft-t ahova az összeget befizettük, hosszú emailban értesítettem. Tehát "istenments", hogy valaki oda betegye a lábát. Egyedül a valamennyire felújított épület ódonsága nyújtott kárpótlást, de a szobában levő hiányosságok, - ágy kényelmetlensége stb. bizony dühítő volt!
Má jus elején voltunk 2 éjszakát de elég is volt . A szállás elég gyenge csak az emeleten volt szoba, meleg víz nem volt . Nem sorolnám a hiányosságokat csak ha már rendbe hozták akkór kellene kiadni. Barátnők voltunk négyen 2szobában de mindkét szobában az ágy elég kényelmetlen. A szekrényekben fogas sem volt .
A héten szálltunk meg, emeleti szobát kaptunk, ahol nem volt melegvíz, nem volt ebben a hidegben fűtés csak egy hősugárzó. Egész éjszaka majd meg fagytunk. A kaja nem épp nevezhető félpanziónak. Ott melegítették mikróban. Törölköző foltos volt, szóltunk, de nem csináltak semmit sem.
Az épület külseje az egy romos épület, melyre azt mondták, hogy nem lehet felújítani, mert műemlékvédelem alatt áll, a vakolat jön le, az épület nagyon romos. Meghirdetve van internet, de ez is, mint utóbb kiderült, csak a földszinti helyiségekben van az emeleten semmi sincs. A földszinti szobákban fűtés és melegvíz is van. Nem lehet mondani a Főnöknek semmit sem, azt mondta tegyünk potot rá. Kész. ennyi. Receció nem létezik, csak egy helyiség, egy nappali, ahol felszolgálják a kaját, a kutya ott sétálgat bent, ami elég hogyis mondjam büdös volt.