Négyen szálltunk meg a panzióban, két gyerekkel. Családi szobát kaptunk, ami elég tágas volt, két külön hálószobával. Tiszta és jól felszerelt volt. Az ágy nagyon kényelmes. Az erkély viszont kicsi és nem alkalmas szinte semmire, csak a vizes ruhák kiteregetésére. Viszont ahogy láttam, különböző szobákhoz különböző erkély társult.
Ami a belső udvarra nézett, ott az erkély is tágas volt. A mi szobánk utcafrontra nézett, ezért zajos volt. Viszont zárt ajtókkal, ablakkal teljesen jól hangszigetelt. A fürdővel szemben található a panzió, szinte csak át kell sétálni a fürdőbe. A reggeli egyszerű de finom, kérésre bármilyen tojásos ételt elkészítenek. A személyzet kedves.
Meglepetés Panzió! Az elmúlt nyáron sikerült nagyobb lányainkkal is egyeztetni egy közös, 4 napos kiruccanásra időpontot. A sárvári Szieszta Panziót választottuk - több okból is. A kedvező ár, a fürdő közelsége és a viszonylag késői szállásfoglalás indokával. A foglaláskor is nagyon együttműködőek voltak.
Mikor odaértünk, máris erősödött a szimpátiánk. Az első reggel svédasztalos reggelije végleg meggyőzött bennünket! Sok hotel is példát vehetne a kínálatról és az ételek minőségéről! Mindenkinek jó szívvel ajánlom, kellemes napokat töltöttünk ott!