Hazánk kedvelt fürdővárosában, Sárváron kínálja pihentető, üdítő szolgáltatásait a Harmónia Termál Hotel, melynek különlegessége, hogy közvetlenül a gyógy-és wellnessfürdő bejáratánál található. Csupán ki kell lépni a strandpapucsból és már élvezhető is a sárvári víz jótékony hatása.
A fürdő spa szolgáltatásai mellett a hotelben is számos frissítő, kényeztető kezelés igényelhető a masszázstól kezdve, a szaunázáson át, egészen a manikűrig.
Férjemmel öt napot töltöttünk a hotelben. Pótágyas szobát kaptunk ami a mérete miatt szűkös volt, és mivel az ablak ferde menyezetes, így nehéz volt megközeliteni a francia ágyat, többször is bevertem a fejem vagy a vállam! Ha az ágyat a szoba közepére raknák nem ért volna baleset. Egyébként a szoba tiszta ninden nap takaritanak!
Az ételek lehetnének változatosabbak és a vacsora elején már ne a vendégnek kelljen szolni hogyha elfogyott valami! A szállás pozitivuma a strand közelsége!
A fürdőszobai ventillátor nagyon hangos. És a tv lehetne nagyobb képernyős is ,mert mi az 1 szobában voltunk és ott nagyon kicsi.Különben mindennel meg voltunk elégedve,minden nagyon jó volt az étkezés és a felszolgálok/Zoli Feri/rendkívül figyelmesek és nagyon szolgálat készek és kedvesek voltak!!
Érkezésünkkor a szoba tiszta volt, utána nem volt takarítás. A fürdőszobában nem volt fűtés, sok volt a hangya. Az étkezés megfelelő, finom, de sokszor szólni kellett, hogy pótolják azt, ami elfogyott. Az étterem bp-i ár (capuccino 600 Ft körül volt), étel 3 eFt. A saját medence hőmérséklete kellemes. Szuper közel van a fürdő.
Nem azt a szobát kaptuk amit megrendeltem és még magyarázatot sem, hogy miért! A fogadó recepciós hölgy stílusa kifogásolható volt. A másik recepciós kioktatott, hogy mivel telefonon rendeltem, nem tudom bizonyítani a reklamációm ( kvazi: hazudok )! ! ! ! Ott tartózkodásunkra ez rányomta bélyegét.
A takarító és konyhai személyzet munkája viszont dicséretes! !
A személyzet kellemes meglepetés volt már érkezéskor, az ételek nagyon finomak voltak úgy minőségre mint mennyiségre megfeleltek maximálisan! A szobák tiszták és ízlésesen voltak berendezve!
Nagyon szép szálloda. Csendes nyugodt hely, udvarias, szolgálatkész személyzet. Finom ételek, tisztaság a szállodában,megfelelő wellness szolgáltatás.Jó a hotel elhelyezkedése, a szállás közel van a fürdőhöz, a csónakázó tóhoz, a központ is gyorsan elérhető gyalog. Ajánlom mindenkinek, minden igényünket kielégítette.
Mindenkinek merem ajánlani a Sárvári fürdő bejáratától 20 méterre található tiszta s központisága ellenére csendes a személyzet segitőkész reggeli bőséges vacsora kifogástalan. Érkezhetsz egyedül pároddal vagy egész családdal ebben a hotelben akkor is találsz az igényeidnek megfelelő ellátást. Nincs olyan amit a pincérek ne tudnának teljesíteni.
Kiváló elhelyezkedés, udvarias és segítőkész személyzet. Kitűnő, bőséges svédasztalos ellátás (külön dícséret a séfnek a finom ételekért). Összességében azt kaptuk amire számítottunk. Bátran merem ajánlani mindenkinek, aki különösen értékeli a nyugalmat és az ár-érték arányt.
Nagyon közel a fürdő.A belváros is nagyon tetszett.Az étkezés a szállodában kiváló volt.Mindenki nagyon segítőkész és udvarias volt.Igazán jól éreztük magunkat.
Nagyon megvoltam elégedve a vendég szereto és kézséges személyzettel, akik a vendégért vannak, nem pedig muszályból, hogy csak elteljen a nap. Néhányszor már jártunk Sárváron, magasabb kategoriájú hotelban és sajnos a fent említett tulajdonság nem éppen volt jellemzo. Biztosan a jovoben is ezt a szállodát választjuk. Tisztelettel Horváthné, Lantódy Ilonka