Hazánk kedvelt fürdővárosában, Sárváron kínálja pihentető, üdítő szolgáltatásait a Harmónia Termál Hotel, melynek különlegessége, hogy közvetlenül a gyógy-és wellnessfürdő bejáratánál található. Csupán ki kell lépni a strandpapucsból és már élvezhető is a sárvári víz jótékony hatása.
A fürdő spa szolgáltatásai mellett a hotelben is számos frissítő, kényeztető kezelés igényelhető a masszázstól kezdve, a szaunázáson át, egészen a manikűrig.
A hotel szépen fel lett újítva, nem hivalkodó, barátságos. A szoba nagyon meleg volt és nem működött a légkondi sem, ez okozott nekünk álmatlan éjszakákat. A wellness részleg is nagyon kicsi, viszont a szállás tényleg tiszta volt, az éttermükben nagyon jól főznek, a személyzet kedves, segítőkész. Az elhelyezkedése is jó, a vár közel van, a fürdő még közelebb :)
Nyáron rossz idő a Balatonon, irány Sárvár, szakadó esőben érkeztünk a fürdőbe, gyerek, anyós, feleség nyomás a fürdőbe, én irány szállást keresni. Közvetlenül három szálloda van a fürdő 50 méteres környékén, az egyik túlárazott (szerintem), irány a Harmónia, kedves-segítőkész Recepciós, szobát megnéztük, megfelel, 10 perc alatt nyélbe ütöttük a foglalást!
Szoba tiszta, jól felszerelt, gyereknek van egy jó játszóház, a wellness részleget nem volt időnk kipróbálni, lévén, hogy egy éjszakára maradtunk csupán. . . de a fürdő mellett nehéz is labdába rúgni. Reggeli egyszerű. . .
2014. februárban töltöttünk el egy igen kellemes hétvégét a szállodában, baráti társasággal A két légterű "szoba" nagyon tiszta, szépen berendezett, minden igényt kielégítő volt. Félpanziós étkezést kértünk, mellyel nagyon meg voltunk elégedve, úgy mennyiségre, mint minőségre. A személyzet kedves, udvarias, segítőkész.
Kettő negatív dolgot említenék meg. Az első, az ágyak kényelmetlensége! A szoba nagyon kellemes volt, viszont a matracok nagyon puhák, kényelmetlenek voltak, nem volt pihentető az alvás! ! ! A másik, hogy az ételek kicsit sósak voltak, talán szerelmes a szakács! A személyzet és a kiszolgálás nagyon jó volt! A hotel wellness részlege Nagyon tettszett! ! !
Jó, hogy a szálloda közvetlenül a Termál Hotel mellett található. Örültünk, hogy a 20 éves korosztálytól (gyerekeim)a 80 évesig(anyukám)mindenki jól érezte magát. . . sőt szívesen fogadták a család kedvencét, a kis fehér pulinkat! Tisztaság volt, kényelmes ágyak, bőséges reggeli! Jól éreztük magunkat a sárvári séta során is.
Az egyetlen negatív élménnyel kezdeném,a szoba kicsi,kényelmetlen,szinte felállni sem lehetett.Az étteremben kiváló kiszolgálás,finom ,bőséges ételek.Udvarias személyzet,tiszta szobák.Közel a fürdő,ami nagyon szép,minden igényt kielégítő.A városban is sokat sétáltunk,vár,arbaretum,tó és környéke szép.
Közel van a fürdőhöz, kényelmes, kedves a személyzet. A gyerekek nagyon élvezték a játszószobát, ahol a kicsik és a nagyok is találnak elfoglaltságot. A szálloda wellness részlege nem nagy, de kényelmes és hangulatos. A víz és a részleg is meleg, nem kellett fáznunk. A szobában mindenki maga állíthatja be a szoba hőmérsékletét.
Az étteremben a pincérek kedvesek, figyelmesek, odafigyelnek a tisztaságra. A koszos, morzsás terítőt azonnal cserélik. A reggeli bőséges és választékos.
,,10. Házassági évforduló" Májusban 3 nap 2 éjszakát töltöttünk a hotelben. Nagyon- nagyon jól éreztük magunkat. Szuper elhelyezkedés, kedves barátságos személyzet! Külön köszönet annak a Hölgynek aki látván a kezembe a rózsacsokrot a szobánkba vázát hozott ! ! ! A wellness részleg tiszta és minden igényt kielégítő.
A masszírozás kellemes ,,kényeztetés" volt. Félpanzió keretein belül a reggeli finom és bőséges volt, a vacsora szintén. Köszönet a gyors és udvarias kiszolgálásárt :) Majdnem elfelejtettem a lényeget, hogy minden ragyogóan tiszta, mindenkinek szívesen ajánlom!
Nagyon tetszett a szálloda elhelyezkedése, a szolgáltatások. Kényelmes volt a szoba, de hiányoltuk a fürdőszobai radiátor működését, így nehezen szárítottuk meg a fürdőzéshez szükséges ruháinkat, törölközőket, köntöseinket. Nagyon bőséges, finom és megfelelő volt a reggeli, amit a szálláshoz választottunk.
Nagyon tetszett a szálloda elhelyezkedése, közel a fürdőhöz, a várhoz, az arborétumhoz. Bőséges, változatos volt a reggeli és a vacsora. A felszolgálók udvariasak, gyorsak, figyelmesek voltak. A konyha kiváló! A recepciósok részéről a fogadtatás lehetne kicsit barátságosabb. A takarítás is hagy némi kívánni valót maga után. Ennek ellenére mi jól éreztük magunkat!