Hazánk kedvelt fürdővárosában, Sárváron kínálja pihentető, üdítő szolgáltatásait a Harmónia Termál Hotel, melynek különlegessége, hogy közvetlenül a gyógy-és wellnessfürdő bejáratánál található. Csupán ki kell lépni a strandpapucsból és már élvezhető is a sárvári víz jótékony hatása.
A fürdő spa szolgáltatásai mellett a hotelben is számos frissítő, kényeztető kezelés igényelhető a masszázstól kezdve, a szaunázáson át, egészen a manikűrig.
A hotel legpozitívabb része, hogy a fürdő a szomszédjában van. :. ) Gondolom épp ezért nem fektettek több energiát, a wellness részlegükbe, mely nagyon kicsi. . . Az ételek szokványosak, de bőségesek. Mi is két gyerkőccel mentünk, s a játszószoba nálunk is nagy sikert ért el. A személyzet kedves és rugalmas.
A gyerekeknek mindent bekészítettek amit kértünk. A szobánk viszont rettentő kicsi volt, konkrétan a kiságy és az ágy közötti hely, 5 cm volt, szóval az én helyemen nem lehetett kiszállni az ágyból. :. ( Nem tudom mért spóroltak ezen, ha tudták, hogy két gyermekkel megyünk. Ettől függetlenül jól éreztük magunkat, pihentünk, játszottunk és fürödtünk. Sárvár szép város, megéri körbenézni! :. )
3 gyermekünkkel, és a nagyszülőkkel jártunk itt. A személyzet nagyon kedves volt,és segítőkész. Az ételek nagyon finomak voltak, hatalmas adagokat kaptunk, szóval jókat ettünk. A játszószobában rengeteg játék volt, így a 2, 3, és 9 éves gyermekeim külön-külön is találtak maguknak elfoglaltságot, de együtt is tudtak játszani.
A párom szülinapját itt ünnepeltük, az étterem dolgozói készséggel segítettek a torta beszerzésében, tálalásában. A fürdő annyira közel van, hogy a nagy hó, és hideg ellenére is elég volt egy fürdőköntöst felvennünk, nem kellett nagyon beöltözni. A hotel wellness részlege is kifogástalan volt. Biztos, hogy még visszamegyünk ebbe a szállodába!