Én nagy örömmel jövök a kalandparkba, de csak enni igazából. Csak itt eszem meg a marhás burgert és a krumpli is nagyon király. Jó fejek is, jó a kiszolgálás!
A Zempléni Kalandpark területén található büfék közül ez a legnagyobb. Az alsó szinten a bejárat és a libegő beszálló után található, a bobpálya induló állomástól balkézre. Mindenféle tipikus büfés gyorskaját és gyerekek által kedvelt ételféleséget lehet kapni: fagylaltot, jégkását, hamburgert, hot dogot, frissensült rántott ezt-azt (mirelitből).
Nagy terasz, sok asztallal. Csúcsidőben minden asztal foglalt és a sütnivalókra sokat kell várakozni. Közepes minőség, de elfogadható árfekvésben. Ez mondjuk általános pozitív tapasztalat volt az egész kalandparkban, hogy a vendéglátó egységek nem mentek rá a családok lehúzására, kedvezőbb áron lehetett itt ételt-italt venni, mint mondjuk a fővárosi vagy balatoni strandokon, parkokban. Cserébe ugyanazt a közepes minőséget kapod, ami éhenhalás ellen teljesen megfelel, de kulináris élményként nem értelmezhető.