Gyenge 2017. decemberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2017. december 30.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
A korhelyhalászlé harcsaszelettel nevezetű levesben a "harcsaszelet" pangasius volt, amely voltaképpen "harcsa", hiszen az elfogadott magyar nyelvű megnevezése: cápaharcsa. Nu, de azért... Egyébként az alaplé ehető volt, bár halíze nem volt. A hagymás rostélyos... Sült hagymakarikák valóban voltak, nem ropogósak, amint kellene, valószínűleg újramelegítettek lehettek. Rostélyos viszont nem volt! Amit hús gyanánt kaptam, az minden bizonnyal egy levesben főtt marhacomb-szelet volt olajban átmelegítve, abban az olajban amelyben a hagymakarikákat is melegíthette a szakács cím bitorlója. Tény, hogy szép szelet volt, de semmi köze nem volt a frissen sült rostélyos szelethez. Egyébként jellegtelen egy hely, egyedül a térelválasztóként funkcionáló vasrácson láthatók halak a halászcsárdában. Vajon mitől nevezhetik ezt a vendéglátóipari egységet "Halászcsárdának"? Nem ajánlom senkinek sem ezt a helyet!!!
Egy elött egy kicsivel értünk oda. Nem tűnt úgy,hogy sok vendég lenne,s egy asztalt kivéve már mindenki fogyasztott. Az étlap nem volt valami bőséges. Rövid egyeztetés után választottunk,de a várakozás nem nem volt ennyire rövid. Pontosan egy órát várakoztunk,két kicsi gyerekkel ez elégg...
Sajnos a pizzéria, ahová be szerettünk volna térni, nem volt nyitva, így ránézéses alapon választottuk ki a vele majdnem szemben lévő Halászcsárdát a belváros sétálós részén. Hogy a lényegre térjek, egyáltalán nincs csárda-hangulat, és a halakból szinte teljesen ki volt a konyha fogyva, mivel az...
Családosan érkeztünk, s majdnem mindenki halászlevet rendelt. Éhesek voltunk, egyszerű étterembe tértünk be, nem is vártunk nagy csodát. Bár a harcsa halászlé cápaharcsából készült, ami kicsit csalódás (nincs íze ennek a halnak), de összeségében mégis elégedettek voltunk. Az alaplé íze jó volt....