Szörnyű 2013. szeptemberben, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2014. szeptember 1.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Sátoraljaújhelyen járva nézegettük a világhálón, hogy van-e halászcsárda. Volt. Nosza, célbavettük. Kissé kopottasnak belülről tűnt s nem túl bizalomgerjesztőnek. Leültünk a teraszon, gondoltuk, hogy egy halászlét azért kipróbálunk. Erős pistát kaptunk hozzá, ami elég jellemző sajnos. Nem elég, hogy a legtöbb helyen eleve elsózva hozzák ki a halászlevet, adnak hozzá még Erős Pistát is, melyet többek között sóval tartósítanak, hadd legyen még sósabb. A lé maga téglaszínű volt, passzírozott, a még elmegy kategóriába tartozott, a hal benne viszont 100% pangasius. Úgyhogy javaslom a helyet messze elkerülni.
Egy elött egy kicsivel értünk oda. Nem tűnt úgy,hogy sok vendég lenne,s egy asztalt kivéve már mindenki fogyasztott. Az étlap nem volt valami bőséges. Rövid egyeztetés után választottunk,de a várakozás nem nem volt ennyire rövid. Pontosan egy órát várakoztunk,két kicsi gyerekkel ez elégg...
Sajnos a pizzéria, ahová be szerettünk volna térni, nem volt nyitva, így ránézéses alapon választottuk ki a vele majdnem szemben lévő Halászcsárdát a belváros sétálós részén. Hogy a lényegre térjek, egyáltalán nincs csárda-hangulat, és a halakból szinte teljesen ki volt a konyha fogyva, mivel az...
Családosan érkeztünk, s majdnem mindenki halászlevet rendelt. Éhesek voltunk, egyszerű étterembe tértünk be, nem is vártunk nagy csodát. Bár a harcsa halászlé cápaharcsából készült, ami kicsit csalódás (nincs íze ennek a halnak), de összeségében mégis elégedettek voltunk. Az alaplé íze jó volt....