Gyenge 2013. augusztusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2013. augusztus 9.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Az adagok kicsik és drágák. A minőségét jól jellemzi, hogy a sajttal és kolbásszal töltött "cordon" agyonhasznált olajban és túl lett sütve. Szörnyen keserű volt a panírja! A hozzá választott kétféle köretből a rizs kemény volt, a sült burgonya pedig száraz! Így mindent ott hagytam és éhesen távoztam!
Mivel a hotelben szálltunk meg félpanziós ellátással, így 6 napi reggeli és vacsora alapján tudok véleményt mondani. Az étterem tágas, terasza is van, és nagyobb asztalokkal is rendelkeznek, így a mi 5 fős családunk is kényelmesen elfért. Amennyiben szükséges, van egy különtermük is, szintén a...
Itt lehet főtt halat enni, igaz mi roston rendeltük, de az íze mint ha csak megfőzték volna! Sajnos a halászlé is a még ehető kategóriába tartozott! Az egyéb ételek amit a családdal fogyasztottunk azok átlagosak voltak! Sajnos a kiszolgálás is elég gyengécske a hölgy kihozott langyos...
Őszintén bevallom, hogy csak azért mentünk be, mert két szezon közti holt időszakban már semmi más nem volt nyitva a környéken és a csapat nagyon éhes volt, de nem bántuk meg. Az ételek árát megkérik, de azok nagyon ízletesek és bőségesek. A kiszolgálás is dicséretes, a hölgyek jól megbirkóztak a...