Siklóson több évtizedig elhagyatottan állt az a malomépület, ahol a Hotel Castello megálmodta éttermét. Az olasz villák fényűzését idézték meg a fekete-fehér-arany-barna színek használatával, a vendégek csodás art deco környezetben fogyaszthatják el a finom fogásokat.
Tovább olvasom >>
Az étterem séfe, Eckstein Antal folyamatosan képzi magát, így immáron mesterszakácsként képviseli a magyaros konyhát csapatával és Péter Ákos étteremvezetővel karöltve. A helyi termelőkkel ők is szívesen dolgoznak együtt, köztük a Bőközi Legendással és a Trinitás Sajtműhellyel. Italkínálatuk összeállításakor fontos szerepet kaptak a siklósi borok: a Riczu Borászat vagy a Joó Tamás Pincészet kiválóságait mindenképp érdemes megkóstolnotok. Elmondásuk szerint reggelijükre szinte még sosem volt panasz, hiszen a tipikus kedvencek mellett naponta új ízekkel is találkozhattok, akár még császármorzsával is. Vacsoraidőben szintén mindent megtesznek a vendégek elégedettségéért, a svédasztalról többek között antipastikat, salátákat, csodás húsokat és persze finom süteményeket is kóstolhatunk. Péntekenként általában halászlével kedveskednek a vendégeknek, kiemelt időszakokban pedig a gyerekeknek még külön menüvel is készülnek. Nem szabad kihagyni a fenséges a’la cart kínálatot sem, amit ebédidőben ízlelhettek meg.
Jártál már itt? Értékeld elsőként a helyet!3 darab első értékelés után Felfedező kitüntetéssel jutalmazunk!
Használja a manager regisztrációt, ha szeretne válaszolni az értékelésekre, képeket feltölteni, adatokat módosítani! Szívesen értesítjük arról is, ha új vélemény érkezik.