A Hotel Agora háromcsillagos színvonalú, kényelmes szobákkal és wellness részleggel várja a Siklósra látogatókat. A szálloda családoknak, baráti társaságoknak egyaránt remek lehetőséget nyújt a pihentető nyaralásra, Siklós és a környező városok - Máriagyűd, Pécs - felfedezésére.
Az aktív pihenés szerelmeseit a Szársomlyó kirándulóútjai, a borok kedvelőit a közeli Villányi borvidék kincsei várják.
minden tisztelet a szálloda összes dolgozójának mindenben a legjobbat kaptuk aki igazán pihenésre és átlagon felüli kiszolgálásra vágyik ebben a hotelben nem fog csalódni örök hála az itt eltöltött napokért ha tehetjük mindenképpen visszatérünk mert ilyen barátságos és szeretetteljes környezetben jön rá az ember hogyan lehet a mindennapokból kilépve felhőtlenűl pihenni
Jó ár-érték arányú hely, ahol nagyon jól főznek, a személyzet kimagaslóan kedves. Negatívum, hogy picit zajos a szoba, mivel a városközpontban van a szálloda és az utcai zajok beszűrődnek. Egyébként azt nyújtja, amit ígér, ami elvárható.
A szálloda Siklós központjában található, jó bázis gyalogos városnézéshez. A parkolás díjmentes a vendégeknek. Az ételek választéka és minősége jó, ízletesen főznek. reggelire egyedi igényeinket is kielégítették. A személyzet kedves, udvarias, segítőkész. Nagy kinti meleg esetén sajnos a légkondi teljesítménye kicsi.
A Thermal Spa-ba 10%-os belépő kedvezményt biztosítanak. Ez a fürdő azonban túl van reklámozva, felejtős. Egy délutánnál többet nem ér! Célszerűbb pár perc alatt autóbusszal vagy autóval átmenni Harkányba!
2016. november elején töltöttünk volna el 5 napot 4 éjszakával a hotelben. A szállás meglehetősen koszos. A szönyeg undorítóan foltos, a törölközők foltosak és feslettek voltak. A szobában legalább 8-10 db poloska volt a hálótársunk, szegények ha fényt láttak rögtön heves mozgolódásban kezdtek.
A reggelik nagyon gyérek - egy kissebb hosszúkás tálcán szépen elrendezve 2 szelet átlátszó vékonyságú párizsi, továbbá 2 szelet gépsonkának látszó gusztustalanság, 4 karika paprikásszalámi, kb egy paradicsom apró cikkekre vágva, valamint 4 kis szelet sajt. Mindez 2 főre tálalva ja bocsánat 4 db zsemle és egy kistányéron 2 utazó vaj 2 kocka sajt és 2 kislekvár. Ez ismételve napokon át. Sajnos ez nem túlzás! ! ! ! ! ! ! Ja és innivaló a reggelihez nincs felszolgálva, úgy kell kérni. Az eszükbe se jut, hogy az asztalra tegynek egy kancsó teát. Amikor szóltam, hogy kérek inni akkor mondták, hogy tudnak hozni teát meg teát vagy narancslevet persze a legrosszabb minőségűt. A pincérfiú hozott 1-1 dl narancslevet(ez sem túlzás) előre kitöltve. Már nem is szóltam inkább, hogy kérek még, mert én éreztem kellemtlenül magam, h. szólni kell ezért az alapvető dologért. A 3. este jött a fő atrakció, nem tudtunk leülni, mert egy 60 fős társaságnak tartottak bált, amiről természetesen nem tájékoztattak. Nem tudták hogy a reggel előre megadott 2 féle étel közül mit kértünk, míg azt sem hogy a hotel vendégei vagyunk és nem az utcáról érkeztünk. Olyan szűk helyett rittyentettek nekünk, hogy alig tudtam bemászni a belső székre. a szembelévő székeket betolták teljesen az asztalszéléig majd a paravánt ránk húzták. Tehát az arcunktók kb 80-90 cm-re lehetett. Ezt követte a 40-45 perces várakozás, hogy megkapjuk a vacsoránkat amit úgye előre reggel gyakorlatilag egyeztettünk. Az étel ehetetlen volt! ! ! ! ! A tarjaszelet amit nekem hoztak ki kb tenyérni nagyságú és majdnem 1 cm vastagságúra sikeredett- rágos ehetetlen volt. A férjem étele szintén rágós volt. Ezt követően jött a hajnali 1/2 3-ig tartó mulatka, amely miatt nem tudtunk aludni. Mi pihenni mentünk volna a hotelbe és nem önhibánkon kívüli virrasztásra. Reggel összecsomagoltunk és szóltam a tulajnak, hogy mi akkor elmegyünk. Nem kérjük a reggelit és nem vagyok hajlandóak kifizetni a 3. éjszakát és az előző esti vacsorát. A tulajfia nem győzőtt elnézést kérni, de ez sajna nagyon kevés. Elrontotta az egész utazásunkat fáradtak, kimerültek és csalódottak voltunk. Azért adtam ilyen hosszú értékelést, mert a hotel hirdetése nem a reális valóságos dolgokat tükrőzi. Nem tudom jó szívvel ajánlani senkinek. Ahogy olvastam az előző hozzászólásokat úgy értékelem, hogy még lejjebb adta a szálloda a színvonalat és ez nagyon szomorú. A 180 fős lovagétterem mellett és a + kb 120 fő befogadásával rendelkező ebédlőjükkel ezt biztosították. Elgondoltató és egyben szomorú! Hol van a felügyeleti szerv?
Egy pécsi hét után átutazóban szálltunk meg a családommal a hotelben. Alapvetően nem szeretek kritizálni, pláne nem negatív véleményt írni, de jelen esetben a tényeket közlöm és csak azért nem húzom be, hogy nem ajánlanám senkinek a hotelt, mert biztosan van olyan, akinek a szűkebb büdzsé miatt ezek a feltételek is megfelelnek.
Viszont úgy gondolom vannak dolgok, amik függetlenek a kifizetett összegtől. Nem volt sem pohár a szobában, sem szappan a fürdőszobában. Hűtő egyetlen egy van az egész szállodában, az első emeleten, a folyosón. A kisfiúnk folyamatosan labdázott, emiatt többször az ágy alá kellett bújnom. Találtam ott egy fél kiflit. Az ágyak iszonyatosan recsegtek. A törölközők pecsétesek és foszlottak voltak. Pozitívumként tüntethető fel a saját parkoló, illetve a szauna/gőzkabin.
Augusztusban jártunk a hotelben egy siklósi rendezvényre érkeztünk. Három éjszakára foglaltunk szállást azonban a borzalmas körülmények miatt két éjszaka után kijelentkeztünk, Pozitívan értékeltük hogy nem számolták fel a harmadik éjszakát. Soha senkinek sem ajánlanám ezt a helyet. A szobák és az egész hotel koszos,az ágynemű szakadt, pecsétes(?
! ). A padlószőnyeg hihetetlen mocskos. Pókhálókat mi szedtük le. Az egész szálloda hihetetlenül igénytelen. Hűtő nincs a szobákban, egy közös használatra rendelt teljesen leharcolt,koszos gép van az első emeleten az egész szállodára! Még soha nem írtam negatív véleményt, most sem érzem magam ettől jól. Nagyon nagy csalódás volt ez a szálloda!
A múlt héten jártam ott egy kolléganőmmel, átutazóban voltunk, egyetlen éjszakát töltöttünk a hotelben. Senkinek nem fogom ajánlani, és én magam sem fogok oda visszamenni. Hogy miért? 1. A hotelben járva kosz tapasztalható - mocskos szőnyeg, szétkent bogár a falon. 2. A szoba szépnek tűnik.
Az ágyon fekve a nyikorgás állandó, minden mozdulatra nyekken egyet. Süppedt. A fürdő koszos, a wv tartály ereszt, ezért víz van a járólapon, a zuhanytálca inog, a tus magasan szerelt, nem állítható. 3. Minden hallatszik a papírvékony falakon át. Hajnali kettőkor a szomszéd röfögése, nevetése és tévézése ébresztett bennünket, mely kitartott hajnali négyig. S mire bealudtam, addigra a szomszéd hasmenése zavarta meg pihenésünket. . . többször is. Reggelre nem hogy nem kialudtuk volna magunkat, hanem hulla fáradtak voltunk. A wellneszt idő hiányában nem használtuk, erre nem tudok mit mondani. A pozitívum az egészben a személyzet barátságos és segítőkész viselkedése volt, valamint a finom vacsora az étteremből. A reggeli kávét ki kellett fizetnünk. Soha nem írtam még negatív véleményt, ahol csak jártam, mindig elégedett voltam - sikerült jó szállásokat találni. De ez az igénytelenség és a pofátlanság netovábbja volt. A kifizetett összeg irreálisan magas ehhez a koszfészekhez. Sajnálom.
3 napot töltöttünk a szállodában, a kiszolgálás jó volt, a reggeli bőséges és finom volt. A szálloda nagyon szép helyen van, a belvarosban. Sajnos a jacuzzi nem működött, ezt hiányoltuk. Nyáron nagyon szép a város, mindenkinek ajánlanám mind a szálláshelyet, mind Siklós városát, érdemes megnézni. A borok is nagyon finomak! Egyszer még biztosan visszamegyünk a szállodába:)
Június elején töltöttünk el négy napot a szállodában. Mindennel tökéletesen elégedettek voltunk. A szoba, fürdőszoba, ágyneműk, törülközők tisztasága maximális volt. Az ételek választéka és minősége teljesen kielégítette az igényeinket. A fiunknak,-aki hasmenéssel küszködött és nem evett- felajánlották, hogy bármit elkészítenek a számára.
Augusztusban töltöttünk pár napot a szállodában. 3*-os hotel lévén, nagyfokú csalódottságomat kell kifejeznem. Meglátásom szerint, az egész hotelre jellemző az alapvető tisztaság, és higiénia hiánya. A szobában lévő szőnyeg több helyen koszos, a fal maszatos, a szekrényben látható a por.
A fürdőszoba kövezete és az egyik törülköző is, az előttünk lévő szállóvendég használatáról „árulkodott”. A szobák hátránya, hogy éjszaka alig lehet a melegtől pihenni, ráadásul még ablakot sem szerencsés nyitni, a városi forgalom zaja miatt. Az éttermi részlegben a zsúrkocsikon, és az étkező asztalon lévő abrosz igénytelen foltos, látszik, hogy nem gyakran van lecserélve. A reggeli kínálata szegényes, többnapi fogyasztás után egyhangú. A felszolgálóknak nem egyszer szólni kellett, ha valami nem volt kéznél. Megdöbbentő, hogy a vacsoránál lévő pohár, melyben ásványvizet rendeltünk, úgy nézett ki, mint amikor már valaki után kellett volna belőle inni. Ezt a pincérnek szóvá is tettük majd a többi napon már nem volt gusztusunk pohárból fogyasztani italunkat. Pozitívum, hogy a hotel a város központjában található, közel a fürdőhöz, és a várhoz, valamint a vacsora ízletes és nagy adag volt.