2017. szeptemberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2017. szeptember 28.Ajánlom a helyet másoknak is!
Pár hete voltunk ott párommal 3 napra ebben a szállodában. 13 éve épült a hotel,ez a wellness részlegnél látszik leginkább (felújítás nem ártana az esztétikai hibák miatt, málló vakolat).
Egyébként a wellness részleg tágas: kinti medencék, benti medencék, szaunák, de a legjobb a kinti jacuzzi (6-8 személyes). Ha más miatt nem is, de emiatt mondanám, hogy mégis megérte elmenni.Elvileg van egy sportmedence is, ami használaton kívül lehet már jó ideje (algás színből ítélve).
A szobák megfelelőek, bár a fürdőszobai elrendezés nem a legmegfelelőbb.Mandulás illatszobában voltunk, mert már nem volt levendulás. Azt ígérték, hogy majd levendulás illat lesz a szobában, de elfelejtkeztek róla. Nem érdemes felárat fizetni az illatszobáért, mert a fürdőszobai szappan, testápoló olyan illatú,illetve amikor először mész be a szobába, csak akkor érződik az illat, később már nem nagyon.
A személyzet kedves, de zsúfolt időszakban számítsunk rá, hogy nem fogják jó ideig elvinni a használt tányérokat.
Az étkezések átlagosak vagy inkább az alattiak, voltunk már több 4* szállóban, és sokkal jobb ételeket kaptunk máshol.(pl: mirelit rántott sajt- szörnyű volt). Reggelinél kérésre sem készítenek omlettet, ami egy 4*-s szállónál számomra negatívum.
A liftre itt is sokat kellett várni, sokszor inkább lépcsőztünk, hogy feljussunk a szobába.
A környék csendes nem sok látnivalóval: pár horgásztó van a közelben, ha programokra vágysz be kell menni Pécsre.
Ha pár napos,csendes kikapcsolódásra vágysz, megfelelő a szálloda, de hosszabb ideig nem tartózkodnék ott, mert máshol ezen az áron magasabb színvonalat lehet kapni.
Személyzet:
Étkezés:
Elhelyezkedés:
Ambient Hotel & AromaSPA Sikonda további értékelései
2025.02.28barátokkal

Csillagos ötös a négycsillagos szálloda minden tekintetben. A szálloda nagyon szép, modern, a pihenésre sok tekintetben alkalmas, csendes, nyugodt környezetben van. Az ételek mind minőségben, mind változatosságban minden igénynek megfelelnek, aki itt nem talál számára kedves ételt, ott már...
2025.02.17gyerekekkel

Tágasak szobák, kedves mindenki. Nagyon jól éreztük magunkat! Észrevétel: Mivel mi picurral utaztuk, így este az elalvása után kiültük az emeleti közössegi részre társasozni. Mivel kicsi, mi messzebb nem akartunk még menni. Viszont mindenhol mozgásérzékelő lámpákat helyeztek fel, ami nagyon...
2025.01.17a párjával

Átlagosan nem volt rossz, de apróbb hibák, pl. nincs kiskuka a reggelihez. Nagyon kevés az étteremben a választék. Nincs lehetőség inni a szaunáknál. Nincs hideg vizes merülő medence. Nincs meleg vizes (38c) medence, télen nagyon jó volna felmelegedni. Mivel jól eldugott helyen van a hotel, nem...
Az Ambient Hotel & AromaSPA Sikonda legnépszerűbb csomagjai
Előrefizetési kedvezmény félpanzióval
Kedvezményes ár félpanzióval
Pünkösd
Kedvezményes ár félpanzióval (1 éjszakától)
55.630 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval
Május 1.
80.700 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval
Kedvezményes ár félpanzióval
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
82.960 Ft / 2 fő / 2 éjtől csodás félpanzióval