Simontornyán nyaraltunk, s mivel a szállásunkon félpanziós ellátás volt biztosított, így a napközbeni étkezésre más helyszíneket is próbáltunk találni. A kisvárosban erre túl sok lehetőség nem mutatkozott, de a város szélén, közvetlenül a 64-es út mellett, a vasútállomás, a Hársfa utcai játszótér és a szovjet hősi emlékmű és sírkert mellett rátaláltunk az Útonállóra.
Ez egy kis büfé, ahol elsősorban elvitelre vásárolnak. Bár a büfé mellett van egy kis kiülős terasz, de annak a tisztaságával nem voltunk megelégedve. A környéken házhoz szállítást is vállalnak, később a szálláson találtunk is hozzájuk szórólapot. A kínálatban két fő termék a pizza és a kebab, illetve ezek különféle verziói. Miközben kint az utcán is bőven 30 fok feletti hőség tombolt, bent a konyhai részlegen volt van 45 fok, nem is tudom, hogy bírták ezt a fiúk, miközben folyamatosan dolgoztak is. A kiszolgálás nem volt túl kedves, de ezen túlléptünk. Vettünk egy kebab tálat sült krumplival, vegyes salátával, kukoricás-szalámis pizzát, 2 pitát, üdítőt, összesen 3680 Ft-ot fizettünk. Igazából a pizza és a kebab is az "elmegy", átlagos kategóriába tartozott, nem volt túl jó egyik sem, nem is fogyott el végül.