Már többször is megfordultunk az említett helyen, de a tavaly nyári élményünk miatt többet nem fogunk oda betérni. Egyrészt nem igazán foglalkoztak velünk mikor a családdal beültünk ebédelni. Másrészt kétségbe vonnám a szakács tudását is, mivel a petrezselymes burgonya itt főtt krumplit jelentett szárított petrezselyemmel megszórva.
. Kértem hogy cseréljék ki sült krumplira ha már ennyire nem sikerült ezt az egyszerű köretet elkészíteni, persze azt is felszámították. . Az ételek minősége is gyengének mondható. .
A kiszolgálás gyors és udvarias, a hangulat kellemes, az ízek és ételek minősége nagyon jó. Én nagyrészt menüt ettem, a mennyiség bőséges volt, még be is csomagolták nekünk a maradékot. Az a'la carte ételek is kiválóak voltak. Ár-érték arány kiváló. Semmi hibát nem találtam a helyben. Szívből ajánlom mindenkinek.